#9 PBC (Vlastní) The Lunchtime/Čas oběda

Založil Mr. Cube, 14.01.2012, 16:00:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mr. Cube

Ostrovanům se podařilo chytit jednoho z pirátů, kteří už několik měsíců brousí kolem jejich říše a pátrají po legendárním zlatém pokladu. Král ostrovní říše Ya-Sem-King se už těší na vývar z piráta, na přípravu dohlíží vrchní kuchař a strážce v jedné osobě - Voyakk-Kuchta a jeho dcera Po-Linko pečlivě udržuje oheň. Ano, i takto krutě může pro piráta skončit cesta za pokladem...

Colonel32

LOL, konečně někdo zvolil ostrovany ;D

Možná by to chtělo nějaké barevnější pozadí (jako použil nerow nebo peter), řekl bych, že ta bílá je zbytečně kontrastní.

Justin

Vyzerá to dobre, vedel by som si to predstaviť ako normálny set, čo by sa predával. Detaily minifigov sú skvelý nápad.
Poprosím ešte info z akého setu je hlava pána Kuchty  ;)
Ďakujem

J.

Systematik

Velice povedené  :D takovej piknik na pláži

Fifo

Konečne domorodci. No, on zlato uvidí len na svojej do zlatova opečenej koži. >:D

Mr. Cube

Díky za dosavadní ohlasy :)

Colonel32: Původně jsem chtěl použít např. nějakou pirátskou mapu, ale při ořezání v GIMPu mi zůstalo okolo kostek dost bílého, na první pohled neviditelného "bordelu", který bych musel ořezat asi pixel po pixelu ručně a pak pod to dát teprve nějaké pozadí. Chtěl už jsem to nahodit a tak jsem se tím nezabýval, je ale možné, že si s tím ještě pohraju.

Justin: Tak to ti bohužel nepovím, koupil jsem jí na nějakém náhodně složeném figovi přes aukro, kterého jsem kupoval kvůli helmě.

Jinak mám dotaz na všechny - zobrazuje se vám to pozadí obrázku jako čistě bílé, nebo jsou někde i nějaké namodralé pixely? Protože na monitoru u PC, na kterém jsem to dělal, nic takového nevidím, ale když jsem se koukal na forum na noťasu, tak se mi tam nějaké shluky objevily.

Justin

#6
sorry za úpravu foto.

Zhluky sú viditeľné, aj keď je to skoro biela farba.
edit: viditeľné na originálnej fotke, tu som to zvýraznil, nech je vidieť kde.
J.

Colonel32

To tvoje se mi zdá v pohodě, ale Diddy o vlákno vedle má na bílém dost bordelu.

Stejná nabídka jako Peterovi. Jestli chceš, pošli a já ti to oříznu. Jo, to už bych to ale zkusil nafotit ještě jednou a s lepším světlem.

Luky1987

To, že nejsou tyhle "fleky" vidět na některých monitorech, je vina nekvalitních TN panelů.
Takže buď dělat kamufláž hodně důkladně, nebo koupit pořádný zobrazovadlo...
Jinak dílko je pěkné a vtipné ;)

germik

No, já teda tyhle shluky (když jsou trochu v prostoru) řeším v malování - je to jednoduché a účinné ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Mr. Cube

Tak jsem to upravil (v malování  ;D), už by to mělo být lepší.

Colonel: Díky moc za nabídku, ale už to nechám tak, upravil jsem to a už by ty fleky jít vidět neměly. Možná bych tu nabídku i využil, ale celý den tady chumelilo a nevím, jestli to zítra bude lepší, světlo nic moc, navíc mám okna na západ. Takhle nafocené je to nejlíp osvětlené, co jsem dokázal.


marian20

Citace od: Justin kdy 14.01.2012, 18:06:39
Poprosím ešte info z akého setu je hlava pána Kuchty  ;)

Je to z Exo-force rady  ;)
weiter, weiter ins Verderben, wir mussen leben bis wir sterben...

Siegnord

  Skvělý MOC. Nejvíc mě nadchl ohýnek, uchycení řetězů a ta zeleň u krále. Jinak ostrované by byli antropologickým unikátem, neboť Čech by se s nimi zřejmě bez problémů domluvil v jejich mateřštině. :o To by mě zajímalo, jak by to chtěla mainstreamová vědecká komunita vysvětlit? Že by dávná slovanská migrace do Ameriky? ;D

frantoka

Very cool, príjemné spestrenie súťaže.  ;)

Justin


Mr. Cube

Díky za další ohlasy  :)

Siegnord: Tak já myslím, že mainstreamová vědecká komunita by se tím vůbec nezabývala, natož aby to chtěla vysvětlit, maximálně by to prohlásili za náhodu.  ;D Navíc tam bude i nějaký anglosaský vliv, přece jenom ten "king"...ale tvá poznámka mi připomněla, že jsem se chtěl pustit do těch témat, kterými se mainstreamová vědecká komunita nezabývá (např. fousatí bílí bohové amerických civilizací, zřetelné asijské, evropské a africké rysy některých artefaktů, pověsti o bílých indiánech (+ černých indiánech), zkráceně transatlantické kontakty před Kolumbem), ale ještě na to nemám dost dílků...navíc řeším problém s barvami, když základní je v legu žlutá...asi to udělám jako v Simpsonech  ;D

Colonel32