(Vlastní) Alternativní modely ze setu 31056

Založil Tomik, 28.02.2017, 23:33:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

sohibil

Ten druhý starfighter mi pripomína skôr pretekárske člny.
Nečakajte odo mňa chválu, z toho je len stagnácia.
Čakajte dotazy na techniku stavby a kritiku. Jedine to posúva vpred.

Tomik

Po delší době tu mám (pravděpodobně) poslední várku alternativních modelů ze setu 31056. Jsou dva a společně s mými předchozími 28 a 3 originálními modely dělají ze stavebnice 31056 set 33 v 1! Prvním ze dvojice je sněžná rolba, která má improvizované pásy a zvedací hřeben na úpravu sjezdovek.







Druhým a celkově 30. alternativním modelem je legrační vrtulové letadlo. Jeho zajímavostí je netradiční způsob stavby křídel, na která jsem použil děravé Technic kostky místo klasických platů.







Návody na všechny moje alternativní modely ze setu 31056 najdete na stránkách buildinst.cz. Nakonec se rozloučím jednou skupinovou fotkou 20 modelů pohromadě (ano, skutečně jsem si tento set koupil dvacetkrát). ::)

www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

pitris47

Obdivuji tvoji fantazii, protože postavit tolik modelů z téhle stavebnice je zkrátka super. Já dlouho váhal jestli si tuhle stavebnici koupit, ale přesvědčila mě kytara a pila 8). Modely co nabízí stavebnice se mi vůbec nelíbí - hlavně ten tahač. Asi budu za kacíře, ale v řadě creator v poslední době není moc setů co by mě oslovily.

milanv

Paráda, Tome. 33v1 zní výborně a bude se to i dobře prezentovat na výstavách :)
Z nových modelů mě letadlo moc neoslovilo (stejně jako mašinka ze starších má podle mě už moc posunuté proporce), zato rolba je moc pěkná. Minimálně na pohled, nevím jestli jezdí, když má dole tu plate.

Teď už jen nachystat tu stavěcí prezentaci, jak jsem ti říkal v Olomouci, a bude to superoblíbené stanoviště další výstavy!
Pán na Žlutém hradě

peki

Citace od: Tomik kdy 01.04.2018, 08:46:35

Wow, tak tohle ja fakt hustý! Hlavně oceňuju, kolik práce jsi si s tím musel dát -  stop motion video vyžaduje spoustu trpělivosti a času. Odkaz na tvé video určitě nasdílím na svém webu a rebrickable.

Nezapomeňte ani na FB kostek. Dík

Tomik

Díky všem za komentáře.

Citace od: pitris47 kdy 17.05.2018, 00:06:06
Modely co nabízí stavebnice se mi vůbec nelíbí - hlavně ten tahač. Asi budu za kacíře, ale v řadě creator v poslední době není moc setů co by mě oslovily.
Za kacíře určitě nebudeš, protože ani mně se sety Creator z posledních let moc nelíbí a 31056 není výjimkou. Docela bych uvítal návrat zvířátek do Creatoru...

Citace od: milanv kdy 17.05.2018, 08:08:49
Z nových modelů mě letadlo moc neoslovilo (stejně jako mašinka ze starších má podle mě už moc posunuté proporce), zato rolba je moc pěkná. Minimálně na pohled, nevím jestli jezdí, když má dole tu plate.
Letadlo je schválně takové trochu disproporční a je to spíše oslava SNOT techniky než realistický model. Co se týká rolby, tak ta se spíš šoupe než jezdí, protože spodní plate je ve stejné úrovni jako okraj pneumatik.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr