(vlastní) Pouť - Zábavní park

Založil peter, 03.11.2013, 16:51:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

Na YouTube jsem umístil nové video. Video je delší a snad i v lepší obrazové kvalitě. Jelikož bude model na Lipně umístěn jako statický, tak pokud to půjde, bude toto video běžet u modelu, aby návštěvníci viděli, že se to také hýbe ;D

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Anatyt

Kam sa hrabe Fairground Mixer?! ;)

Ethan

To je BOŽÍ! (příště tam může jako ta tucavá hudba hrát "Všechno je tu boží...")

Petronel

"No ty krávo!"  :o
Tak to je síla. Co víc se k tomu dá říct.
Výborná stavba propracovaná do detailů. Nedalo mi to a už jsem video poslal mailem ostatním! Naprostá bomba.
Tu hudbu si ripoval někde na pouti? Nebo sám namixoval? Plně autentická a parádně to dokresluje.  >:D

Pokud to na Lipně opravdu aspoň chvílema nepoběží, tak to chce na 100% někde přehrávat alespoň to video. Pokud ne u stavby tak někde jinde na výstavě, ale tohle tam musí být vidět v provozu!  >:D

Co říct závěrem? Petře děláš čest našemu jménu.  ;)
;D

peter

Model jsem po strastiplné cestě, která započala již v dubnu, úspěšně dovezl na výstavu LIPNO 2014. Zde jsem model zpětně složil a zároveň doplnil o několik dalších věcí, které jsem dříve již nestihl.

Na modelu tak přibyl stan kartářky, pravěký siloměr, tahač k návěsu od autodromu a spoustu dalších drobných detailů vč. dalších minifigů návštěvníků. Nyní je tak model v rámci daného prostoru již zcela kompletní. Pokud jej tedy chcete vidět na živo, budete se za ním muset vydat na LIPNO. Jde o poslední možnost kdy je možné model takto vidět. Po skončení výstavy bude model rozebrán, jelikož sestavený se již nemůže vrátit zpět domů.

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

tomas.

No chvilku jsem u toho pobyl, je to precizní! 
Tak ještě v září při bourání... 8)

Aki

Také jsem pobyl jen chvilku (bohužel), ale model je naprosto úchvatný. Je to našlapané dějem, nápady, stavebními technikami.... Opravdu skvělá věc a pro mne jeden z favoritů do soutěže o nej MOC Lipna2014.

vitruvius

je to dobré máš hodně fantazie  ;D  :)

blackrabbit

To je bomba! Vzpomínám si, když mi bylo cca 10 let tak jsme s kamarádem vždycky v létě stavěli kolotoče (lavica, ruské kolo, twister neboli "kača", labutě). Některé byli taky motorizované, ale museli jsme například u ruského kola počkat až se nám téměř vybijí baterky aby se netočilo moc rychle.  ;D Stavěli jsme je ale tak, aby bylo možné je složit a popojet s nimi o kousek dál. Pokládám tě za nejlepšího town stavitele. Všechny tvoje modely mi připomínají éru 80. let. Nejvíc mě asi zaujal kolotoč s labutěmi, ten mechanismus zvedaní je geniální. Škoda že v sekci Town neexistují topky jako CaP.

Ethan

O víkendu jsem to viděl konečně naživo a prostě paráda! Detailů ale bylo tolik, že prostě ani nešlo vidět všechno, takže jsem si jistý, že i teď bych našel spoustu věcí, kterých jsem si nevšiml.