LEGO Education 2011

Založil EDUXE, 09.05.2011, 13:10:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

EDUXE

Vážení,

dovolujeme si vás informovat o změnách v nabídce LEGO Education pro rok 2011 a výprodeji skladových zásob.

1. Bez náhrady končí oblíbená tématická souprava DUPLO Dinosauři. Do vyprodání skladových zásob ji nabízíme za sníženou cenu. Informace najdete na: http://www.eduxe.cz/product/9213-dinosauri-464/

2. Po více jak deseti letech končí souprava LEGO lidé různých povolání. Nahrazuje ji novinka pod stejným názvem, kterou najdete zde: http://www.eduxe.cz/product/9348-lide-ruznych-povolani-453/ Nově je v nabídce souprava LEGO pohádkových a historických postav, které najdete zde: http://www.eduxe.cz/product/9349-pohadkove-a-historicke-postavy-444/ . Původní "lidičky" nabízíme za dobrou cenu, nabídku najdete zde: http://www.eduxe.cz/product/9247-lide-ruznych-povolani-656/ a platí pouze do vyprodání skladových zásob.

3. Žádanými doplňky LEGO jsou rozšiřující kostky, kola, okna, dveře a střešní díly. Soupravy byly inovovány a najdete je v naší nabídce mezi novinkami na: http://www.eduxe.cz/akce/novinky-2011/  Do vyprodání skladových zásob nabízíme za jejich předchůdce sníženou cenu. Najdete je na: http://www.eduxe.cz/akce/sezona/


V případě, že do poznámky v objednávce uvedete "Kostky.org", nebude vám účtováno poštovné.


Děkujeme za Váš čas věnovaný této informaci.


Hezký den přeje
EDUXE
EDUXE, autorizovaný distributor LEGO Education pro ČR a SK

EDUXE

Od zkušeného uživatele <kubecj@asw.cz> jsme obdrželi připomínku k nabízené soupravě 9243 Okna, dveře a střešní díly:

Dobry den. Chtel bych vas pozadat abyste k reklamnimu prispevku ohledne vyprodeju doplnil poznamku ohledne slozeni setu 9243, nebot ten je v tuto chvili dodavan s pozmenenym obsahem oproti znamemu inventari a soucasne udajum uvedenym na krabici setu:

Okna 2x2 jsou nyni typ Red Window 1 x 2 x 2 Plane, Single Hole Top and Bottom for Glass a skla Trans-Clear Glass for Window 1 x 2 x 2 Flat Front.

Napsal bych to sam, ale v komercnich sdelenich neni povoleno reagovat na cizi prispevky.


Děkujeme za upozornění a omlouváme se za výrobcem nepřesně deklarovaný obsah soupravy. Tato již není ve výrobním programu a sladem máme posledních několik kusů. Nicméně stávat by se to nemělo.
EDUXE, autorizovaný distributor LEGO Education pro ČR a SK