(Vlastní) Outpost Lima

Založil builder, 16.02.2020, 21:44:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

builder

Kolaborace s polskou lego komunitou, Zbudujmy.to - s Jan T.






Robbed

Čekal jsem, kdy se zase nějaký váš společný projekt objeví :)

Moc pěkné dioráma se spoustou zajímavých detailů. Je to čistě z vaší hlavy, nebo je to podle nějaké herní lokace? (hru jsem nehrál ...)

Jak to vůbec probíhá? setkáváte se v průběhu stavby, nebo máte definované kdo co přesně staví a pak to jen dáte dohromady?

builder

Krása slyšet!

Koncept vojenského tábora v terénu na bažinaté planetě přišla nejspíše ze hry. Nevycházeli jsme přímo z konkrétního prvku ve hře ale spíše jsme pracovali na propojení určitých klíčových rysů které ve hře vytvářejí poměrně atypickou atmosféru. Myslím že pochopení našeho záměru lze dosáhnout i prostřednictvím knih, cinematic videí okolo SWTOR, komiksů a různých art skic ze kterých jsme rovněž čerpali. Na hře samotné tedy projekt postavený nebyl.

Konkrétně na tomto diorama jsme pracovali od léta předminulého roku, ve finále se jedná o několik týdnů intenzivní práce, protože jsme měli prostor pokračovat vždy jen na pár dní. V některých fázích se nám taky stalo že jsme vyčerpali všechny stavební zásoby a museli jsme jednat se Zbudujmy.to o supportu.
Většinu jsme postavili u mě - v Česku, finále bylo před Bricking Bavaria v Norimberku v září a model jsme dotahovali letos před Vánoci na výstavě v Poznani. Stavění separovaných částí a jejich propojení jsme využili pouze v minulém společném projektu, postapokaliptických slumech.

Díky za reakci!