Názory na výstavu

Založil Aki, 15.02.2007, 14:26:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Aki

Dovolím si přeposlat jeden Email co mi přišel. Protože si myslím, že jednak potěší a jednak vlastně není určen jen mně.  ;)

CitaceJsme rádi,že jsme se mohli určitou formou účastnit na výstavě LEGO
pořádané ve Svitavách. V úterý 13.2. jsem jí navštívil a upřímně řečeno - byl
jsem z vystavených exponátů regulérně "na větvi". Jsem přesvědčen, že zájem o
tuto výstavu bude enormní a přibude ve Vašich řadách mnoho dalších členů.

Přeju Vám úspěšný průběh celé akce!

Jiří Hlobil - Značkové Hračky

Ondra

Dnes jsem mamce(Odpůrkyni lega jako koníčka) ukazoval fotky z výstavy,ta byla z toho tak vykulená že jediné na co se zmohla bylo slovo nádhera.

jr353

Dneska jsme s rodinkou navštívili výstavu a byli jsme opravdu spokojení. Pěkné a příjemné prostředí a stejně tak exponáty. Osobně se mi jako dobrý nápad líbila železniční vozidla ČD - opravdu pěkné  :)

Llevelyn

Názor mé zákaznice, přišel mi mailem :P

Dobrý den,
Včera jsme byli na vernisáži výstavy Lega, musím říci, že exponáty byly nádherné a klobouk dolů před staviteli....opravdu nádhera!!!! Musím ovšem popravdě říci, že zahájení mne velmi zklamalo a podle mého názoru bylo dost "odfláknuté", škoda, protože výstava sama o sobě je krásná pro děti i dospělé. Jinak skutečně super, moc se vám to povedlo!!!
Krásný zbytek dne
Radka


Není to můj názor, pouze sem kopíruju názor návštěvníka...  ;)
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Llevelyn

Další mailík :)

Jani,
výstava byla a je super, je tam pěkně narváno, myslím, že úspěšnější výstavu Svitavské muzeum ještě nemělo!!!!!!!!!
Jen při posledním rozjezdu vláčku jeden vykolejil, tak jezdil jen ten malý..
V žádném případě to nepíšu jako kritiku, jen aby jste to věděla.
Paní z muzea byla strašně milá, bylo vidět jak moc ji to mrzelo, ale v žádném případě si netroufala vláčku se byť jen dotknout...
Děkujeme za náááádherné nedělní odpoledne, všichni jsme byli nadšení!!!!!!!
Díky Irena


Takže jak z obrázku patrno, lidem se to líbí...  8)
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

rdk

Ajajaj, vykolejuje to...

Maeglin

Zdravím Vás všechny.
účastnil jsem se vernisáže a musím říci....  Exponáty krásné, byť bych uvítal více CITY (každý svoje... že..)  , ale úvodní proslov byl velmi trapný... dort se měl rozdělit dětem a ne na koho zbude apod... taky mě paní naštvala,že první co komentovala, tak byly vložené prostředky do nákupu. To je přece pro nás sběratele až ta vedlejší věc nebo se pletu?

Jinak všem děkuji...


P.s. pro Kanal-1 - koupil jsem od Vás na bricklinku nějaké dílky a neozval jste se mi. Můžeme se dohodnout nějak mailem? Děkuji za odpověď.

tomash

Vystava je moc pekna, je tam spousta temat. Rad bych videl vic MOCu, ale sam vim, ze kdyz neni spousta kostek, neni MOC. Dobra byla i moznost koupit tam stavebnice, koupil jsem tam SW jednotku klonu, ktere nema ani legacek. Skoda, ze nebyly nejake kostky na prodej, ale to bych chtel uz moc. Rad bych se zucastnil nejake lego burzy, ale to asi nefunguje, ze? 

Colonel32

Citace od: tomash kdy 26.02.2007, 16:11:55
Skoda, ze nebyly nejake kostky na prodej, ale to bych chtel uz moc. Rad bych se zucastnil nejake lego burzy, ale to asi nefunguje, ze? 

Si delas legraci, ne?

Od ceho asi mame ja, kanal a cavelon bricklinkove obchody?

***Banana.com

Citace od: Maeglin kdy 19.02.2007, 15:26:59
P.s. pro Kanal-1 - koupil jsem od Vás na bricklinku nějaké dílky a neozval jste se mi. Můžeme se dohodnout nějak mailem? Děkuji za odpověď.

Všiml jsem si tohoto dotazu až teď, dát ho sem nebyl zrovna nejšťastnější nápad, na mém BL je na mně mail i možnost kontaktovat mně. K meritu věci - žádnou objednávku od Vás nemám, patrně nebylo vše provedeno správně, jinak bych jí na BL viděl.

S pozdravem banana.com

castelL

Táto výstava sa fakt podarila všetko bolo pekné .Mne sa páčilo najviac Mesto alebo lanovka s koľajiskom,rytieri, piráti....

panicka

Výstava super, měla jsem dojem, že kluk chvílemi upadá do Legoextáze. 2 hodiny v přetopené místnosti, ale uběhly tak rychle!!!! Bohužel se  tam i  prodávalo ;) a tak máme doma nové sety. Děkujeme

Jožka7

#12
Ahoj, výstava je opravdu perfektní, celá naše výprava o 10 osobách permanentně slintala. Nejlepší bylo, že se každému líbilo něco jiného, prostě každý si přišel na své. Fakt nádhera.

Tož moje top-five: Akiho věž, žlutý hrad s kolbištěm, Black Falcon spojený hrad 6073 a 6074, černé hrady, zbytek castlů.:-D

Další ohlasy:

Štěpe, 14 let: bitevní scény ze středověku, StarWars všechno, hrady všechny, nejvíc asi ten žlutý a pak ta dračí sluj.

Tom, 22 let: Národní muzeum s metrem, pak celý Batman a StarWars.
Non nobis, Domine, non nobis, sed Nomini Tuo da Gloriam.

kupeclega

Je to fakt bomba. Akorát by mě zajímalo, kdo z vás tady na fóru tam spáchal tu nádheru s těmi vlaky a lanovkou. Byla to nejlepší galerie na jaké jsem kdy byl. Dokazuje to i mých 270 fotek, které jsem tam pořídil. Kdo tam ještě nebyl, spěchejte, dokud je čas!!!!

blackrabbit

#14
Byl jsem tam a je to super jen lanovka nejela  :-\

peki

#15
Citace od: blackrabbit kdy 10.04.2007, 12:55:29
Byl jsem tam a je to super jen lanovka nejela  :-\

Víme, pokusíme se s Piere vymyslet jiný způsob pohonu . Jinak by to znamenalo definitivní odstávku lanovky  :-X

peter

Dnes jsem si udělal výlet s rodiči, aby se konečně dozvěděli, co všechno pro mne znamená Lego a co jsme my všichni vytvořili. Rodiče byli nadšení a velmi překvapení a vzkazují, že máme být na sebe právem hrdi :D

Během prohlídky jsem však několikrát odběhl, abych udělal pár obrázků a také zkoukl stav exponátů. Vše je v pořádku, bílá je bílá, jen v jedné Technic vytríně spadla motorka ze stojánku. Co se týká prachu na kolejišti, tak dle mého názoru je ho za tu dobu, kdy to je v provozu velmi málo (porovnávám s domovem). Jinak jsem našel jednoho smutného Mtrona, ale řekl jsem mu, že se jistě dočká a se svými kolegy se zase setká. ;) V závěru rychlé kontroly mohu potvrdit, že největší zájem je o jízdy na kolejištích a návštěvníci na ně čekají i několikrát.

Při cestě zpět, jsme tentokrát s rodinou neodolali a zastavili se u ... - no však modří vědí :)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Ondra

Po skončení výstavy by mě zajímalo jak dopadl tento díl http://www.peeron.com/inv/parts/4092 na vlacích.

dorfl

Pánové a dámy smekám klobouk,

výstava opravdu moc pěkná, s rodiči a bráchou jsme tam brousili přes 3 hodiny. Pořád bylo co okukovat. Vlaky - atrakce, včetně pohřebáku :) a vše okolo je skvělé když vlaky stojí. Moc díky za Vaši účast a odloučení se od svých kostiček na tak dlouhou dobu.

Jen namátkou:
Přepadení banky
Velký houf Technic
Národní muzeum s metrem a věž včetně mučírny
Krásné vlaky ve vitríně.
a a a a a a vlastně bych mohl vypsat téměř vše co vystaveno bylo.

DÍKY!

Aki

#19
Cituji jednoho zaměstanance z Moravského Zemského Muzea v Brně.
Text je převzatý z jiného fóra:
CitaceTak jsem navštívil výstavu stvebnic Lego ve Svitavách a je to parádní !!!! Kdo můžete, jděte tam. Vstupné 20/10,-Kč
....
Nejvíc mě asi bavila vitrína s přístavištěm, loděmi, potápěči, podmořskými roboty, etc..... prostě kus světa, ale vpodstě všecko - i Batman, Harry Poter a Starwars, vikingové, tchán mě trošku nakazil vláčkama. Hodinka prohlížení utekla jako nic....

Eva

pěkné páteční odpoledne,


chtěla bych se zeptat, jak je otevřeno 8.5., v úterý, ve státní svátek. Jako normální úterý, nebo jako neděle?

Dál bych se chtěla zeptat, zda k vám po odvysílání reportáže v ČT nechodí přímo davy návštěvníků, strašně bychom se chtěli podívat, ale bojíme se tlačenice :-)

Děkuji za odpověď.

niessnet

Citace od: Eva kdy 04.05.2007, 14:22:29
chtěla bych se zeptat, jak je otevřeno 8.5., v úterý, ve státní svátek. Jako normální úterý, nebo jako neděle?

Cituji z oficiálních stránek muzea:,, Ve dnech 1. a 8. května 2007 bude muzeum otevřeno
od 9 - 12 a od 13 - 17 hodin."
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

jirik

Citace od: Eva kdy 04.05.2007, 14:22:29
Dál bych se chtěla zeptat, zda k vám po odvysílání reportáže v ČT nechodí přímo davy návštěvníků, strašně bychom se chtěli podívat, ale bojíme se tlačenice :-)
... byli jsme tam včera (neděle 6.5.) cca mezi 14:00 a 15:30. Návštěvníků bylo opravdu hodně  ::), fronta na lístky někdy i pod schody, u vitrín a stolů prakticky nepřetžitá šňůra obdivovatelů  :o. Když jely vláčky, tak kdo přišel ke stolu pozdě, měl smůlu - neviděl  :'(.
Jinak móóć pěkný. Díky všem, kdo to dali do kupy.
Nejvíc se mi líbili piráti a samozřejmě incident před nádražím  ;D.
Námět k vylepšení pro příští výstavu (bude???) - udělat technic modely poněkud akčnější, než jen suše vystavit do vitríny v základní poloze. Myslím tím třeba dodat nějaké rekvizity. Airtech Claw Rig by určitě líp vynikl, kdyby byl v zachycen v pracovní činnosti. Vím, že pneumatika tlak neudrží věčně, ale třeba by šla vymyslet nějaká fixace. To samé platí třeba pro hasičskou plošinu nebo oba jeřáby. Ale neberte to jako kritiku  ;).

BoB

Jsem moc rád, že jsem vyrazil do Svitav a to nejen kvůli LEGO výstavě, ačkoliv ta byla hlavním důvodem a moje očekávání naplnila na víc než 100% (asi začnu stavět jeřáb ;) ...) Moje veskrze pozitivní dojmy jsem sepsal (a fotky vystavil) na svém blogu BoBlogu ZDE: http://b.69.sblog.cz/2007/05/14/247

hana

Tak to máme za sebou a musím říci,že návštěva Svitav Pražákem za tu cestu ve vedru stála.
Lidí bylo málo(moc pěkné počasí),tak se žádná fronta nekonala...
Samotná výstava je něco nádherného.Nejvíce času jsem věnovala běháním mezi HP,SW,metrem,strašákem na poli a mojí Barunkou,která neustále měnila můj předem určený směr prohlídky,aby viděla všechno první.  ;D
Jediné co mi na výstavě moc chybělo je Lego pro dívky.
Musím se také pochlubit,že z výstavy jsem si přivezla nejkrásnější úlovek(mimo Lega) a to plakát s pozvánkou na tuto jedinečnou akci. ;D ;D ;D P.S.Poslední plakát v muzeu má prý už jen paní ředitelka.  :D

Pavlína

Výstava byla super  :) :) :),  naše 3 kluky nejvíce nadchly vláčky, pak také budovy, ale jinak se jim líbilo úplně všechno, takže cesta 240 km  od nás z litoměřicka stála za to, jen nejmenšímu členu rodiny, které mu jsou 3 chybělo více dupla, staví teď nejvíce z něj a 1 vitrínka byla vskutku málo  :(, ale jinak 1*.

Aki

Citace od: Pavlína kdy 06.06.2007, 00:04:38
chybělo více dupla, staví teď nejvíce z něj a 1 vitrínka byla vskutku málo  :(,
Jen pro přesnost - 2 vitrínky!  8)

tyborko

Tak sme si skoro na poslednú chvíľu boli cez víkend pozrieť výstavu. Bolo to super, najväčšiu radosť mal samozrejme náš Jakubko a to hlavne z vláčikov, ale na svoje som si prišiel aj ja s našou maminkou, ktorú nejako v poslednej dobe zobrala stavba Technic modelov. Motali sme sa tam niečo cez dve hodiny a nebyť toho, že sme mali pred sebou ešte cestu domov boli by sme tam asi až do záverečnej. Ďakujeme všetkým čo sa podielali na tejto úžasnej akcii a dúfam, že v blízkej dobe bude ďalšia príležitosť na výlet.

Mondak

Juu, tak jsem se tam na poslední chvíli dostala...a teda je to SUPER!!! Úplně mě to nabudilo k tomu, abych si po dlouhé době zas něco postavila  ;)
Všechno tam bylo úúúžasný, nejvíc se mi líbily různý vymakaný detaily, jako nevidomý žebrák, slepice(či kachny?), TOIka nebo zátiší(v čele s krysou  >:D ) u popelnice ;D

Škoda, že u vlaků jezdil jen ten žlutý a červený (z videí jsem pochopila, že se pohybují všechny  ::) ). I když  možná to bylo tím, že to je poslední den a byli už vyčerpaní ;D

Jste fakt moc ŠIKOVNÍ !!!
DÍK!!

Jonas

Tak konečně jsem se dnes (16.6.2007) dostal na výstavu!

Vlaky jezdily na minutu přesně, lanovka vozila výletníky, rytíři dobývali hrad, piráti se radovali z ukořistěné lodě a na Mtronskou základnu útočily klony z jiné planety.

Pak ale přišli nějací divní lidé. Vlaky definitivně zastavili, krásné stavby odnesly jejich nenechavé ruce, rytířům i pirátům ztuhl vítězný úsměv na rtech, protože je někdo jedním máchnutím ruky smetl do přinesených krabic a po Star Wars zůstal jen Star Dust.

Je konec výstavy. Ať žije další - někdy příště!
Jonas - Můj Brickshelf