Hynasovy SW figurky

Založil Hynas, 22.12.2016, 15:36:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hynas

Moje malá, ale stále se rozrůstající sbírka SW figurek.  :D

Futurion

Apríl je až v dubnu.

tomaslambo

Minifigy, potažmo ani SW nesbírám, ale díky tobě teď vím, že mám doma přímo enormní sbírku SW minifigů čítající nezkutečných 10 kusů :D

Icewalker

Sbírka jako sbírka, nehledě na počet. Sice možná nestojí za sdílení, ale co vy víte, zda nám tu Hynas nebude servírovat postupně další a další přírůstky. Já byl v době mých začátků hrdý na každý drobný přírůstek (největší radost mi udělal v nějakých asi 14 letech Desert Skiff). I dnes mám leckdy větší radost z malého ale pěkného setu, než z velkého tuctového :)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

juraj

Presne, ked som bol maly mal som 4 city figov , 3 space a 2 fabulandov, ktorych som nemal az tak rad. Do space sa nehodili.

Az neskor bolo Lego dostupnejsie a mal som sancu si kupit Lego za vlastne.

Faire

Souhlas. Moc nechápu, proč to někomu přijde dost motivující na to, aby napsal, jak mu to přijde směšné - k čemu to má sloužit?

otaznik

Citace od: Faire kdy 04.01.2017, 13:54:47
Souhlas. Moc nechápu, proč to někomu přijde dost motivující na to, aby napsal, jak mu to přijde směšné - k čemu to má sloužit?
Tak Futurion se rád naváží do kohokoliv - ať už do mě (že někoho "zesměšňuji") nebo pak sám reaguje podobně jako já, asi když má pocit, že je tu dlouho klid.