Trutnov 2018 - výstava KŽM - 25.-28.10.2018

Založil davroman, 02.11.2018, 11:33:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

davroman

Letošní podzim se vymyká mým časovým možnostem a tak s týdenním zpožděním podávám informaci o tradiční akci trutnovských železničních modelářů, které jsme se za Kostky zúčastnili (davroman, tomassek05 a rocice) s naším vánočním vláčkem, modely aut a tanků. Byla to již 48. mezinárodní výstava a opět bylo na co koukat, pořadatelům se opět podařilo zajistit nové exponáty a vystavovatele. Mě osobně asi nejvíce uchvátili modely v láhvích, kde byla funkční modelová železnice, skokanský můstek i funkční parní stroj z papíru. Návštěvnost letos byla necelých 4tis.osob, a to nejen z důvodu zkrácení výstavy na 4 dny, ale hlavně díky absenci prázdnin (byla až 29.-30.10.) a nevlídné počasí.

Přikládám pár fotografií.
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

davroman

Za pořadatele mám vyřídit poděkování pro Kostky.org a už se těší na příští rok, kdy by opět rádi přivítali mihovo kolejiště a další větší model (Chairudo?).

Zároveň za dva roky bude jubilejní 50-tý ročník výstavy a rádi by v roce 2020 oslavili výstavu opravdu něčím vyjímečným. Nějaké nápady?   ;)
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

davroman

Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

Chairudo

Super že na to máte tak velké pěkné prostory.
Když bude zase příležitost rád se zúčastním, ruské kolo a horská dráha je jistá a určitě nějakou šílenost ještě postavím :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr