Lega v domě

Založil Brickuška, 04.11.2015, 16:19:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Brickuška

#30
Ahoj vespolek,
právě jsem na Facebooku vyhlásila naši velkou letní fotosoutěž, tak kdo k nám nekouká, tak ve stručnosti info i tady ;D (plné znění si můžete přečíst na Fb)

Vezměte svou oblíbenou LEGO figurku s sebou na dovolenou a pečlivě výlet svého kamaráda zdokumentujte! Ze všech došlých fotek vybereme 3, které nás nejvíce zaujmou a jejich autoři si budou moct vybrat z několika stavebnic ;) (seznam viz Fb)
Ale ani ti, kteří se neumístí na stupních vítězů nemusí zoufat - každá soutěžní fotografie bude zařazena do osudí, ze kterého vylosujeme 5 výherců "ceny za účast", což bude náhodně vybraná sběratelská minifigurka  :)

Soutěž probíhá až do 14. 9., kdy zhodnotíme všechny došlé fotografie a v pondělí 16. 9. slavnostně vyhlásíme vítěze (které budeme poté kontaktovat).

Podmínky soutěže:
Soutěže se může zůčastnit každý, kdo u nás zakoupí cokoliv v době od 1. 6. do 14. 9. a zašle během této doby soutěžní fotografii na e-mail info@legavdome.cz a nebo zprávou na Facebooku.
Každý účastník soutěže může zaslat až 5 soutěžních fotografií (není nutné všech 5 posílat najednou, je možné je posílat v průběhu léta, jak s Vámi bude Váš LEGO kamarád cestovat).
Zasláním fotografie udělujete souhlas k jejímu anonymnímu zvěřejnění na sociálních sítích a webové stránce Lega v domě.

Nezapomínejte, že v září budou nové CMF, takže veškeré předobjednávky nové CMF série budou splňovat podmínku o zakoupení čehokoliv u nás na prodejně a můžete se tím pádem účastnit! ;D

Moc se těšíme na Vaše fotky, které nám ukáží, jak si Vaši figové užívají dovolenou  8)

Budete-li mít jakýkoliv dotaz, tak do SZ, na FB, ... jako vždycky, vždyť to znáte  :D
Lucka

Edit: překlepy  ::)
Lega v domě se mění na Brickušku ;) e-shop a kamenná prodejna na adrese Bolevecká 114, Praha 15, přidejte si nás na Facebooku, ať nezmeškáte žádné informace, soutěže či akce!

Brickuška

AKCE LEGO AKTOVKY + POUZDRO ZDARMA

Pomalu začíná být čas poohlížet se po aktovce pro Vašeho malého školáka, a proto přinášíme naprosto skvělou akci - nejen že vybrané batohy jsou ve slevě, ale ještě ke každé dostanete pouzdro ve stejném motivu zdarma!  >:D

Akce platí pouze do vyprodání zásob, proto příliš neváhejte! Neděli 18. 8. bych viděla jako mezní čas k objednání, ale nedokážu to i tak zaručit - čím dříve se rozhodnete, tím lépe!

Koukněte do galerie na Facebooku, kde najdete vybrané aktovky i s veškerým infem, cenou a infem o penálech.

Aktovky na prodejně máme také za krásné ceny a můžete na nich vyzkoušet, jak budou Vašemu malému školákovi sedět na zádech - jsou obdobné jako ty, které jsou v této úžasné akci  :D

Budou-li jakékoliv dotazy, tak napište, všechno zjistím a zodpovím ;)
Lega v domě se mění na Brickušku ;) e-shop a kamenná prodejna na adrese Bolevecká 114, Praha 15, přidejte si nás na Facebooku, ať nezmeškáte žádné informace, soutěže či akce!

Brickuška

Vážení a drazí,
zapomněla jsem Vám sem dát info o tom, že máme prakticky do konce září (či do vyprodání zásob), slevy na valnou část doplňků (proklikejte si subkategorie, které Vás zajímají, a nebo čtěte dál  :D).

Průřezově snad úplně na všechno:

  • bloky, zápisníky, sešity
  • tužky, gelovky, zvýrazňovače, pastelky
  • aktovky, batohy, lehké batůžky (pytlíky na cvičky)
  • svačinové boxíky a lahve na pití
  • záložky, pravítka, gumy
  • svítící klíčenky, světýlka a baterky
  • a další skvělé LEGO doplňky..

Zkrátka všechno, co potřebujete k tomu, abyste měli veselejší den v práci, a nebo... ani to nechci psát... ve škole  >:D

Kdybych byla fanouškem nabubřelých hesel, tak bych nadpis koncipovala jako slevy až úžasných 60%, ale v takové megaslevě je jenom 1 parádní blok s Batmanem, v 50% najdete pár dalších věcí a potom tak různě - prostě koukněte ;D

Jakékoliv dotazy do SZ, na Fb či do mailu 8) a mějte krásný den!
Lucka
Lega v domě se mění na Brickušku ;) e-shop a kamenná prodejna na adrese Bolevecká 114, Praha 15, přidejte si nás na Facebooku, ať nezmeškáte žádné informace, soutěže či akce!