LEGO Technic Indoor Racing

Založil Shmade, 29.09.2008, 22:25:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Shmade

Ještě bych se rád zeptal když máte závod ještě v živé paměti, které disciplíny Vás bavily, které zas tak ne, případně zda máte nějaké nápady na vylepšení jak disciplín samotných, nebo i organizačních věcí.  Příští zimu bude LTIR pokračovat, tak aby byl nějaký vývoj...  Já nějaké plány mám, ale feedback se hodí, dělám to pro Vás. :)

                                                Díky za reakce. Sebik

Krtecek

Citace od: Shmade kdy 23.03.2009, 18:11:29
Krtecek mě upozornil na chybu, která se mi vloudila do finální výsledkové tabulky, kde v disciplíně exhibice měl xtepn01 omylem připsán jeden bod namísto obdržených tří. Chybu jsem opravil, na finální pořadí to vliv nemělo, takže platí jak bylo vyhlášeno.
Omlouvám se za chybu i přes to, že jsem to doma pak kontroloval nevšiml jsem si jí, protože jsem zkontroloval pouze tabulky jednotlivých disciplín, dosazování do finální tabulky bylo automatické, správnou funkčnost jsem si ověřil před závodem, proto jsem to pak již nekontroloval, no ale v tom jednom vadném políčku vzorec nyní chyběl, kde se tam vzala ta jednička už nevím vůbec... asi nějakej šotek. :)

Nemáš zač :) jen jsem na to upozornil, aby bylo vše v pořádku  ;)

TomB

Fotky ze závodu..... ;)
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

TomB

...

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Krtecek

Tome díky, že jsi sem dal pěkné fotky :-)

Shmade


vasek

Dík Shmade, moc pěkný .... ;)

TomB

Táta má otázku k pravidlům.
Začal už totiž stavět na závody, a rozhodl se pro hadrák.
Uzná se "Pravidlo 4 kol" v případě, že dozadu dá zdvojené kolo?
A Není to taková zbytečnost? Ty 4 kola mu totiž dají ještě větší výhodu, ale zase chce aby to vypadalo reálně.
Vážně se tam ty 3 dát nedají?
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Shmade

Vím, že se někteří asi už těší na závody a chtějí stavět, ale oledně stavby budou v nadcházejícím ročníku změny...  Opravdu teď nemám moc času ani na adekvátní řešení dalšího závodu LTR natož LTIR. Potřebuju to ještě promyslet a pak to sem dám, počítejte s tím, že bude určitě omezena velikost vozu (maximální obrys) a nejspíš i jeho pohonné jednotky, takže se pokoušejte spíše o menší vozy meximálně se dvěma buggy motory, se čtyřmi koly umístěnými jako u normálního auta, takže žádné tříkolky... No ještě uvažuju o tom, že nějaké disciplíny, možná i všechny, by se musely absolvovat s přívěsem, v tom případě by byla omezena velikost celé soupravy. Disciplíny budou podobné, možná nějaké přibudou, jiné se vyškrtnou, třeba skok by byl s vozíkem už asi moc nějaké nápady mám, ale ještě nijak zpracované a teď se mi to prostě nechce sepisovat. :) To je zatím vše, doufám, že se budeme v zimě zase dobře bavit.

Jamesek

Citace od: Shmade kdy 20.08.2009, 23:33:33
.... doufám, že se budeme v zimě zase dobře bavit.
... už se moc těšíme a držím palce pro snadnější hledání času.

hadato

Chtěl jsem se zeptat, jak to bylo řešeno u aut v indoor racingu s napájením motorů?
Všude vidím dva buggy motory, ale napájeni pouze z jednoho BB!! Doma mám 1 tento motor a už tak se ta ochrana dost spíná. Měli jste ji někdo zrušenou, popřípadě, dělal to někdo? Jak se mám dostat do toho BB, šroubky jsem odšrouboval, ale stejně to drží a nejde to ani o kousek. Ptám se proto, abych tam něco neurval nebo nezlomil. Mohl by mi někdo pomoct?

Shmade

Myslím, že se to tu dost řešilo, určitě k tomu najdeš víc, když si téma prolistuješ a pročteš.
Ve zkratce: mechanické relé/dva přijímače/upravený BB/ případně i upravený motor, ale to myslim moc lidí nemělo, jestli vůbec někdo
Z jednoho buggy motoru jsem ochranu vyndaval, ale trochu jsem ho poškodil, sice funguje, ale dalších motorů mi bylo líto, takže třeba rally jezdim se stock, i v indooru jsem jezdil stock motory, jen z bb jsem měl vyndanou ochranu.

eNTy

Citace od: hadato kdy 19.01.2010, 21:36:29
šroubky jsem odšrouboval, ale stejně to drží a nejde to ani o kousek. Ptám se proto, abych tam něco neurval nebo nezlomil.

Prostě pořádně zaber. Chytni to za ten oddělovač baterek a snaž se ho vytáhnout ven. Taky přitom tlač na konektor, mně se to jednou povedlo vytáhnout a konektor zůstal zapasovanej a tím pádem jsem urval drátky k tomu tišťáku. Žádná tragedie, ale zbytečná práce navíc, to pak pájet.

hadato

Do BB jsem se dostal, je tam tišťák. Můžete mi ještě někdo říct, co tam mám udělat, popřípadě, co tam mám přemostit? ::) Hledal jsem to tady na stránkách, ale nic jsem k tomu nenašel, jenom se tu pár lidí zmiňuje, že to přemostili.


hadato

Děkuji moc za odkaz, strašně mi to pomohlo.

hadato

Tak se mi to povedlo, nebylo to nic těžkého, všem děkuji za ochotu.
Auto s 2 buggy motory jede dost zběsile. Po přemostění jsem také mimo jiné zjistil, že se zlepšil o dost příjem signálu na IR receivru, docela mě to potěšilo.

Ještě jednou díky.