Popisky

Založil peki, 31.01.2014, 15:38:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Dám sem šablonu na popisky modelů.

Jméno příjmení:
Nick na kostkách:
Jméno modelu:
(bude doplněno logo kostek)

když vystavujete více věcí tak jména těch "zásadních" modelů. Není potřeba pojmenovat každou kostičku.
Pokud máte nějaký obsáhlejší popis (je určitě vítáno) pošlete elektronicky.

Uvítám připomínky

Peesko

Jméno příjmení: Petr Šimr
Nick na kostkách: Peesko
Jméno modelu: The Fire Station

Popis: Hasičská stanice s šesti vjezdy dle fotografie skutečné stavby postavené v roce 1927, z amerického města New York. Modulární dům, jehož fasády v exteriéru jsou detailně zpracovány, je ztvárněn v měřítku včetně soudobých Lego hasičských vozidel a minifigů. Interiéry obou křídel jsou v přízemí i patře plnohodnotně vybaveny dle různých provozů typických pro hasičské prostředí. Funkční otevírací vchodové dveře a shrnovací vrata. Budova má odnímatelné střechy obou křídel s možností nahlédnutí na vnitřní prostory. Záměrně je zadní strana nedostavěná pro obsluhu a manipulaci s hasičskými vozy a minifigy. Stavba je sestavena přesně z 20.028 dílů z vlastní soukromé sbírky a její sestavení trvalo 79 hodin a 47 minut.
Peesko

Peesko

Jméno příjmení: Petr Šimr
Nick na kostkách: Peesko
Jméno modelu: T478.3 - Brejlovec


Popis
Brejlovec, nejznámější dieselová lokomotiva brázdící nejen české železnice, je sestavena přesně z 587 kostek, provedena ve třech různých barevných provedeních. Standardní červeno-žluté, černo-žluto-bílé typu Admiral a bílo-červené záchranářské jako recese. Každá lokomotiva je standardně osazena jedním 9V motorizovaným podvozkem, který je připraven na obměnu za RC pohon. Každá tato lokomotiva utáhne na původních magnetech až 13 čtyřnápravových vagonů a 9 dvounápravových, na novodobých magnetech 9 čtyřnápravových vagonů a 7 dvounápravových. Kompletní design interiéru, včetně vybavení kabin a atrapy dieselového motoru. Sestaveno dle fotografií skutečné lokomotivy typu Brejlovec.
Peesko

Peesko

Jméno příjmení: Petr Šimr
Nick na kostkách: Peesko
Jméno modelu: Bardotka - diesel lokomotiva řady 751

Lego model dieselové skříňové čtyřnápravové lokomotivy typu Bardotka v originálních barvách dle fotografie skutečné lokomotivy, osazený na dvou motorizovaných 9V podvozcích.
Peesko

Peesko

Jméno příjmení: Petr Šimr
Nick na kostkách: Peesko
Jméno modelu:
Lego 1021213 America Tank Train - čtyřnápravové cisternové vagony s americkou lokomotivou v netradičním barevném provedení

Lego Hobby Train De luxe - lokomotiva Hobby Train v českých barvách

Lego 10230312 MILKA - historická vlaková souprava s podrobně ztvárněnými osobními vagony první až třetí třídy a poštovního vagonu.
Peesko