uložení sbirky lega

Založil demeno, 17.02.2024, 22:59:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

demeno


Anatyt

Super! Hezký kousky. To muselo stát peněz! Děkujem za prezentaci tvé sbírky.

ditetemnaporad

#2
Citace od: Anatyt kdy 17.02.2024, 23:08:46Super! Hezký kousky. To muselo stát peněz! Děkujem za prezentaci tvé sbírky.

Já se spíš těším na unboxing video :D

Každopádně, konečně to má nějakou fazónu. Gratuluji k realizaci.

Ještě edit - úplně bych si nebyl jistý tím stohováním. Zvlášť, když jde paleta přímo na krabice v nižším patře. Po nějakém čase a při vyšší vlhkosti bych se nedivil, že to kartón vzdá.

demeno

Citace od: ditetemnaporad kdy 18.02.2024, 00:06:20
Citace od: Anatyt kdy 17.02.2024, 23:08:46Super! Hezký kousky. To muselo stát peněz! Děkujem za prezentaci tvé sbírky.

Já se spíš těším na unboxing video :D

Každopádně, konečně to má nějakou fazónu. Gratuluji k realizaci.

Ještě edit - úplně bych si nebyl jistý tím stohováním. Zvlášť, když jde paleta přímo na krabice v nižším patře. Po nějakém čase a při vyšší vlhkosti bych se nedivil, že to kartón vzdá.


Ve skladu vlhko není.😁 Unbox ďělat nebudu živí mně to. Chtěl jsem ukázat jak by to melo vypadat - uložení stavebnic. Fascinují mně videa Američanů, kteří to mají vše vybalené v regálech. Kde se na to práší a svítí zářivky a jeste s tim 100* šmrdlají. Je pravda, že vybalené lego vypadá lépe

otaznik

Tohle není žádná sbírka, ale "jenom" práce.

ditetemnaporad

Citace od: otaznik kdy 18.02.2024, 21:17:39Tohle není žádná sbírka, ale "jenom" práce.

Vzhledem k tomu, že demeno údajně ještě nikdy nepostavil žádný set, tak ano, je to "jenom" práce. Jak ale píše, chtěl ukázal, jak to má vypadat. A rozhodně to vypadá už poměrně profesionálně. Samozřejmě chtěl také určitě flexnout a bude říkat, jak jsou mu kostkaři ukradení. Nicméně má zajisté radost z toho, jaké to má a tím, že se tu chtěl pochlubit i lehce vyvrátil jeho tvrzení, že jsou tu jenom samí dementi :D

Za mě tedy palec nahoru.

ditetemnaporad

Citace od: demeno kdy 18.02.2024, 16:31:10Fascinují mně videa Američanů, kteří to mají vše vybalené v regálech. Kde se na to práší a svítí zářivky a jeste s tim 100* šmrdlají. Je pravda, že vybalené lego vypadá lépe

Právě to jsem nepochopil u videí z LEGO Vaultu, kde stařičké stavebnice mají volně ložené a mnohdy i několik na sobě, včetně různých formátů.

demeno

Citace od: otaznik kdy 18.02.2024, 21:17:39Tohle není žádná sbírka, ale "jenom" práce.

Piš si co chceš , vždy jsi měl problém. Sbirka to je. Nepotřebuji to mit vybalene jako ty někde ve skříňích.  Když bych to vybalil dám 700 ruzných modelů do kupy. Proč bych to dělal? Kdyby někdo s nákupem a sehnání lega chtěl poradit krom Otaznik napište mňe..


Pool

Otazník má naprostou pravdu, o žádnou sbírku Lega se nejedná. Pokud to máš na prodej, tak jde o obyčejný podnikový sklad.

Frco

Nie je to zbierka, proste si nakupil nejake nove lego a ulozil do skladu. A dalej to predavas.
Vyzera to mozno zaujimavo, ze wow, tolko lega, ale realne su to len palety a krabice tovaru, ake maju hocijake hrackarstva vo svojich skladoch. A ich majitelia tiez nehovoria, ze maju zbierku lega  :)

otaznik

Citace od: demeno kdy 18.02.2024, 22:53:08Piš si co chceš , vždy jsi měl problém. Sbirka to je. Nepotřebuji to mit vybalene jako ty někde ve skříňích.  Když bych to vybalil dám 700 ruzných modelů do kupy. Proč bych to dělal? Kdyby někdo s nákupem a sehnání lega chtěl poradit krom Otaznik napište mňe..
Opět jsi potvrdil, co o tobě už každý ví, že mimo překlepů a nesmyslů ve svých příspěvcích máš jeden i ve svém nicku.

hobby

Já se docela bavím ;D, protože si můžu myslet, že si z nás štřílíš a v těch krabicích je seno. Nic ve zlém, jen chci říci, že napžed jsem tipoval, že jde o velkosklad v Průhonicích.

winring

Citace od: demeno kdy 18.02.2024, 22:53:08Kdyby někdo s nákupem a sehnání lega chtěl poradit krom Otaznik napište mňe..

Ale já bych rád věděl, jak je to s tím sháněním Lega. Při takovémto množství to je hrozných peněz. Tedy pokud není ta klička v tom, zařídit si živnost, kupovat za velkoobchodní ceny a prodávat za maloobchodní. To už nejsem sběratel, ale eshop hračkářství.

ditetemnaporad

Takových hejtů :) Jako fanouška kostiček mne vždy potěší, když vidím LEGO (třeba i jen ve filmu na to okolí upozorňuji :) ). Zvlášť, pokud se jedná o něco netradičního, čímž třeba může být i jeho množství na jednom místě. Proto i tento "syrový" sklad mně vytvořil úsměv na tváři. Navíc to vypadá na již vyřazené stavebnice. To by bylo postavit si od každého typu z těch stavebnic jednu.

Winring tu zmiňoval hračkářství. Osobně bych si tipnul, že některé z těch "LEGO specializovaných" beztak od demena nejenom vyřazené sety sem tam nakoupí. Navíc většina z Vás ví, kdo demeno je a že, i jak sám píše, ho LEGO živí.

Anatyt

Ja takýmto "zberateľom" hovorím kšeftár.

milanv

Znám kostkaře, kteří pracovali přechodně ve skladu Lidlu, takže měli k dispozici, podle této logiky, sbírku piv, sbírku rýže a sbírku mražených makrel :)
Pán na Žlutém hradě

ditetemnaporad

Citace od: milanv kdy 19.02.2024, 10:23:34Znám kostkaře, kteří pracovali přechodně ve skladu Lidlu, takže měli k dispozici, podle této logiky, sbírku piv, sbírku rýže a sbírku mražených makrel :)

:) A o tom to je. Pokud bys byl fanda makrel, budeš nadšený, když ti někdo nasdílí foto ze skladu plného krabic s makrelami. "Jaké asi jsou? Kolik druhů? Odkud všude?".

Jinak s tou logikou/připodobněním to není úplně pravda, protože aby to bylo správně, museli by být majitelé Lidlu, jako je demeno majitelem těch krabic.

winring

Citace od: ditetemnaporad kdy 19.02.2024, 09:54:37Navíc většina z Vás ví, kdo demeno je a že, i jak sám píše, ho LEGO živí.
Já to tedy netuším.

roko86

Demono je Brick Mania není to žádná sbírka je to na prodej jeden čas  měl minimální nákup za 100 tic na dalším obchodu na Bricklinku. Jenom to prodat ty jak si někteří myslí investiční lego :laugh:  :laugh:

fanda

Kristepane, lidi, začněte psát česky, nebo se na to vykašlete, ale takhle se to nedá číst, natož pochopit. Hlavně zkuste interpunkci - začíná mi tohle fórum připadat jak žumpa  >:( >:( >:( :( :( :(

demeno

fakt se směju ;D  máte pravdu natočil jsem  něčí sklad. Který má každá hračkarna. 8)

Vše na videu jsou obyčejné sety, které ma každý. Stačí se na video podívat a zpomalit. A kouknout na krabice plné sena

david.zeman

Jaká je tedy pointa tvého videa a celého vlákna?

Colonel32

Citace od: david.zeman kdy 19.02.2024, 20:08:44Jaká je tedy pointa tvého videa a celého vlákna?