Prosím o radu vláčkarov ohľadne vlaku 7938

Založil Villa Legina, 30.05.2011, 15:11:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Villa Legina

Ahojte, včera som otvorila krabicu 7938 a potrebovala by som konzultovať jednu vec s niekým, kto tiež tento vlak už staval. Vopred ďakujem, kto sa mi ozve.

Problém vidím, ale neviem či to vidia aj ako problém iní - ide o kroky v návode 7938 /3 na str. 20 bod 18 a v návode 7938/4 na str. 42 bod 34:

Vždy keď umiestnim ten kolesový element tak ako na obrázku, nezacvakne to tak ako by zacvaknúť malo, logicky, lebo z druhej strany sú tie modré sedadlá a ostatný vnút. inventár - tomu tam prekáža, v prípade že sa to zacvakne, automaticky to vyráža sedadlá či bricks round ktoré sú vo vnútri vlaku von.

Zatiaľ som to riešila tak, že som premiestnila seats, bricks round a tiles tak, aby hole bola nacentrovaná tak aby pin ktorý je na dielikoch http://www.bricklink...talogItem.asp?P=4025 pekne zacvakol do patričnej hole bieleho elementu http://www.bricklink...alogItem.asp?P=92340

Na lokomotíve a časti zadných kolies úplne posledného vozňa ten problém nie je, lebo piny zacvaknú pekne, z druhej strany bieleho elementu tomu nič totiž v tých miestach tam nezabraňuje. Do iných ako vyznačených holes sa to umiestniť nedá, pretože potom trpí celková mechanika (otáčanie kolies, magnety sa trú o tú white base a pod.)

Lenže po mojej úprave rozmiestnenia sedadiel to určite opticky nevyzerá lepšie, než by malo. To je ten problém.

Cavelon

Citace od: leggina kdy 30.05.2011, 19:26:16
Podľa tohto všetkého teda nadobúdam pocit, že ten vývojár človek, ktorý tento vlak navrhoval, ho asi v skutočnosti ani nikdy nepostavil, veď ako inak by mohol takúto vadu projektu dopustiť? Alebo sa mýlim, a urobila som niekde chybu ja? Prosím, ak tak ma opravte.

Si pozri poriadne návod - tie sedadlá nemajú byť predsa v strede, ale na kraji pri oknách! ;D