(Vlastní) Necropolis Sursa de eșec

Založil Ryxe, 16.10.2018, 21:21:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Igorus

Jasně že nebourat! Rozhodně ne ještě letos  >:D

Ryxe

Jeden romantický domeček do vesnické výstavby. Docela mě teď začalo bavit dělat menší stříšky ze starých Castle vrat a dveří, tak jsem z nich udělal i přístřešek nad schody na tomhle domku :)

Clermont

#62
Tady je názorná ukázka toho, že není potřeba mít hodně stejných dílků pro stavbu.
Stačí mít jen fantazii, pár lyží od sněžného skůtru, hůlky od Haryho, montážní klíč, šroubovák, sand green paže a podobně užitečné dílky a taková nádhera je postavená.
Klobouk dolů.  :)

PS: stejně by mě zajímalo co používá za lepidlo že to drží  >:D

Chikos

#63
Nádhera, jsem moc rád, že se model spíše rozrůstá.  Standardně nikomu do jeho tvorby "nekecám" a plně respektuji originalitu jeho myšlenek.  Ale tady se nemohu ubránit a zkusím jenom něco nadhodit třeba k zamyšlení  :D Nepřemýšlel si náhodou, udělat k tomu ještě třeba nějakou "nekromanskou" krajinu, ať už směrem doleva nebo doprava? Jako třeba i ohořelé stromy s vyschlou řekou nebo něčím podobným a pak třeba zase pokračoval dál dalšími domky. K tomu mlýnu by to celkem sedlo  :)

Ryxe

Nová část nekropole pomalu dostává své obrysy. Ještě budu pokračovat kousek do hloubky, abych srovnal rozměry se starší částí. Teď se plánuji zaměřit spíše na detaily, nějaké polámané vozy, rozházené vybavení, torza stromů a tak...

Citace od: Chikos kdy 16.02.2020, 19:28:47
Nepřemýšlel si náhodou, udělat k tomu ještě třeba nějakou "nekromanskou" krajinu, ať už směrem doleva nebo doprava? Jako třeba i ohořelé stromy s vyschlou řekou nebo něčím podobným a pak třeba zase pokračoval dál dalšími domky. K tomu mlýnu by to celkem sedlo  :)
Ano, určitě jsem přemýšlel udělat mezi starou a novou část takový mezi kus, uvidíme však, jak to bude časově (Jestli bude Polabská výstava v plánovaném termínu nebo se posune). Plán je udělat ten model takový variabilní. Pravděpodobně Na výstavy budu vozit asi jen určité části. Celé se mi to pravděpodobně nevejde do auta (sedan má bohužel menší kapacitu než malé MPV). ;)