Volba nejlepšího MOC (nezakázková stavba) na LIpně

Založil peki, 20.06.2013, 10:15:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Ocenění zakázkových staveb proběhlo přímo na Lipně viz infro zde. Pro stavitele vlastních MOC,bez kterých by se ani letos výstava na Lipně neobešla by jsem rád uspořádal hlasování na kostkách. Vzhledem k tomu že jde o první hlasování a možnost ocenění stavby jako takové navrhuji nechat letošní volbu úplně otevřenou bez omezení i pro starší modely. Příští rok by se pak hlasovalo pouze o modelech nových, myšleno modely které jsou na výstavě (kterékoliv Boskovice,Brno ...)  kostek prezentovány poprvé v roce 2014. 

Samostatnou kategorií by byl společný projekt, o kterém letos nemá cenu hlasovat vzhledem k naprosto brilantnímu výkonu hradařů.

Před vyhlášením letošního hlasování by jsem ocenil názory vystavovatelů a ostatních aktivních členů kostek. Díky zvyšující se spoluprací se společností Lego, (tady je opravdu neocenitelná pomoc Jana Beyera) ale posunuli jsme se díky úspěšné a organizačně  bezproblémové akci v Liberci i ve spolupráci s Legem v ČR, je možnost mezi členy kostek rozdělit spoustu zajímavých odměn.   

Na Lipně je hodně M0C, otázkou je jakým způsobem provést nějaký "předvýběr".


Tomik

#1
A co ten předvýběr udělat tak, že každý vystavovatel bude moci nominovat určitý počet vlastních vystavovaných modelů a ty budou zařazeny do hlasování?
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

peki

Citace od: Tomik kdy 20.06.2013, 15:55:33
A co ten předvýběr udělat tak, že každý vystavovatel bude moci nominovat určitý počet vlastních vystavovaných modelů a ty budou zařazeny do hlasování?

Klidně. Nechci "vylučovat" žádného stavitele nebo model.