(Vlastní) Alternativní modely ze setu 31008

Založil Tomik, 24.02.2017, 22:04:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Tomik

Před téměř třemi lety se u mě na pár týdnů ohřál setík LEGO Creator 31008 - modrá stíhačka, kterou lze přestavit na robota a auto.



Vzal jsem si ho do parády a začal stavit draka, kterého jsem bohužel nikdy úplně nedodělal a asi ani dodělám (tento set už nevlastním). Drak má poměrně dost kloubů, díky kterým se dá slušně polohovat. Hlava byla poněkud těžká, takže měla tendenci držet se při zemi. ;D Během stavby mi docházely díly a tak třeba zadní nohy jsou legračně malinké.



www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Tomik

Po rozebrání draka přišel na řadu model s velkým "M":



Na první pohled to vypadá jako obyčejný old-schoolový pick up, ale je to mnohem více. Na tomto pick upu jsem demonstroval svůj koncept modulárního modelu. Náklaďáček se dá snadno rozpojit na dvě části a ty dále přestavovat.



Přestavbou zadní části můžete rázem získat pick up, raketový náklaďák nebo klasický tahač. Případně si můžete přední nebo zadní část ponechat a doplnit ji o svou vlastní zbývající polovinu.



www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

peki

Citace od: Tomik kdy 24.02.2017, 22:14:14
Na tomto pick upu jsem demonstroval svůj koncept modulárního modelu. Náklaďáček se dá snadno rozpojit na dvě části a ty dále přestavovat.


To je opravdu dobrý nápad  :o