(Vlastní) Alternativní modely ze setu 31044

Založil Tomik, 07.02.2016, 15:01:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Tomik

Po delší době jsem si našel trochu času, abych si postavil něco pro radost. Sáhl jsem po setu 31044 (pes a kachny) a rozbalil ho. Docela mě překvapilo, že tento set neobsahuje ani jednu klasickou kostku (brick). To, co je jí nejblíže, je dvojice šedých kostek 2x1 se dvěma study na jedné straně. Jinak je set plný placek (plate), kloubů a šikmin (slope).

O tom, co postavím, jsem nemusel dlouho přemýšlet. Chtěl jsem postavit něco pro manželčiny rodiče, a protože jim nedávno umřela kočka, tak volba byla jasná. Nejvíc práce mi dala hlava. Měl jsem několik prototypů a postupně se z buldočí hlavy ;D stala hlava kočky (doufám, že vám tu kočku taky připomíná). Na tělo se už nedostávalo moc dílů, takže je takové, jaké je - placaté a široké. Nakonec jsem ještě ze zbývajících dílů postavil kachničku (na myš už díly opravdu nezbyly)...





www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Tomik

Návod na kočku a kačenu je nově ke stažení na buildinst
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Tomik

Inspirován trochu děsivým králíkem od grohla ze setu 31044 jsem se pustil do stavby vlastního ušáka.



Nebylo to vůbec lehké, ale výsledek si myslím, že stojí za to. Králík má růžový čumák (inspirací mi bylo toto morče), pohyblivou hlavu, pusu, uši, ocásek a nohy, takže si ho můžete naaranžovat do nejrůznějších poloh. A Když dostane hlad, můžete ho nakrmit přiloženou LEGO-mrkví. ;)







www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr