Návrh blízkého okolí kolejí

Založil krystof, 21.11.2012, 19:20:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

krystof

Zdravím.
Vyzkoušel jsem postavit návrh blízkého okolí kolejí (pražce,štěrkový podklad atd.).Pražce by měly vypadat podobně jako na obrázku;uprostřed bude Tile 1x4 a na okrajích Tile 1x2 with Groove obojí v barvě Dark Brown. Štěrkové podloží bude z různých plates různé barvy nechci aby byl podklad jednotvárný.
Vše bude umístěno na zelené Baseplate 32x32 vytvoří se tím moduly které pujdou skládat za sebe i vedle sebe. Mé kolejiště není příliš veliké takže by to nemělo být tolik náročné na kostky. Co si o tom myslíte? Budu rád za každý názor nebo radu.  :)

Colonel32


MiHo

To nevypadá na originál Lego koleje ...  ???

Colonel32

Pointa je v tom, jak jsou otilesované pražce.

blindmelon

Nevím, jestli stavíš britské kolejiště, nebo ty ploty jsou tam jen pro ilustraci, ale jinak dobrý. Ten návrh co prezentuje Colonel bych také být tebou zkusil, vypadá to dost dobře.
Hezký den, Blindmelon

Cavelon

Rovinky pekné, ale čo zátačky?

Colonel32

Musí být v tunelu. Všechny  ;D

Michal Budinský

Citace od: Cavelon kdy 21.11.2012, 21:36:09
Rovinky pekné, ale čo zátačky?


Položiť na tiles a kde to pôjde dať medzi pražce plates 1x1 a na ne pripadne dať plates a natočiť podľa potreby.Taká polo snot technika.Problém je ,že 90 stupňová zákruta musí byť na štyroch basepltes 32x32(čiže 64x64 by bol zákrutový modul,čo je po preplátovaní pod koľajami ako tak súdržné a prenosné)A druhá varianta dať to isté na baseplate 48x48 a vychádzalo by to na jednom kuse.

Cavelon

Citace od: Michal Budinský kdy 21.11.2012, 21:55:17
Položiť na tiles a kde to pôjde dať medzi pražce plates 1x1 a na ne pripadne dať plates a natočiť podľa potreby.Taká polo snot technika.

Chcelo by to obrázok - lepšie raz vidieť ako 100-krát čítať. ;)

krystof

Abych řekl pravdu zatáčky jsem ještě moc nepromýšlel,ale napadlo mě že by kolej mohla být jen položená na hladkých Tiles takže při rozebírání kolejiště by se nejdříve sundala kolej a až potom by se oddělily samotné moduly.Co se těch plotů týče tak ty budou jen v jednom úseku kolejiště kde se na louce pasou krávy. 

Michal Budinský

Detail zákruty s obmenami. . .

krystof

Děkuji za návrh i za obrázek nejspíše to podle něj postavím. :D

krystof

Dnes mi dorazily kostky na pražce osadil jsem jimi skoro polovinu kolejiště. :)

krystof

První modul je na světě i s doplňky (semafory,návěstidlo...) chybí pouze pražce,kostky na ně už mám připraveny.

germik

Zrovna tohle vypadá jako by pod tím byla betonová deska ;). Chtělo by to rozrušit ty rovné hrany, dát tam i tm. šedou, nějaké tiles 1x1 popř. plates (i round) 1x1
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik