*TOP* (Vlastní) Samota (Solitude)

Založil gearcs, 25.05.2014, 19:55:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

gearcs

Menší stavba na Lipno 2014. Trochu netradiční forestmani, žádné veselé barvy. Snad to někoho nepohorší, prostě jsem si je přizpůsobil ;D  Stavba zachycuje poslední cestu pána Samoty, bohužel zemřel bez dědice. Zbytek je na vaší fantazii... ;)

Flickr galerie: https://www.flickr.com/photos/45079829@N07/sets/72157644422699158/


Vasyk

Stavby od Tebe mám rád, jsou plné detailů a technik, které snad v životě nepochopím. Těším se, že to uvidím na živo.

matka

Nad takovým dílem nezbývá než smeknout klobouk a uctivě přihlížet. A pak jen tiše doufat, že se třeba taky někdy naučim stavět...
Tvoje díla patří dle mého k těm nejlepším, a tohle to opět jen potvrzuje.
Paní na Žlutém hradě

Mr. Cube

To je paráda. Něco takového bych chtěl někdy postavit. Krásné jako celek i v detailech. I na figurkách sis dal záležet, má to skvělou atmosféru.

richchie

wow! stavba ma tolko detailov ze clovek to moze pozerat od rana do vecera a stale si tam nieco nove vsimne. figurky su taktiez luxusne, proste dielo svetovej kvality, myslim ze keby bola celosvetova sutaz tak bude len malo stavieb (ak vôbec) ktore by mohli mat vyzsie hodnotenie ako toto dielo :)
edit : este som zabudol spomenut, ze sa ti podarilo vynikajuco zachytit ponurnu atmosferu  :)

Jotun

Pěkná stavba s pěkně ponurou atmosférou, líbí se mi moc, a ta černá voda, působí hodně dobře.

Jonas

Opravdu úžasně zpracovaný MOC.

Kromě toho, co už tady všichni další chválí, oceňuji i to, žes jako jeden z mála stavitelů hradů opravdu vystihl charakter kamenných zdí. V tvém podání to nejsou jen pravidelně na sebe stavěné řady kostek, ale zdi jakoby skládané z kamenů tak, jak přišly zedníkům pod ruku. Vím, že to je hodně pracné, zvlášť když se pořád musí myslet na to, aby zeď držela při sobě, a také to pomalu přibývá. Ale působí to mnohem realističtěji než klasické pravidelné vrstvy z kostek, tu a tam doplněné nějakou změnou barvy nebo textury.
Jonas - Můj Brickshelf

Hardegon

A já něco udělám..... a já tomu dám TOPku a ani se nebudu ptát.... >:D

milanv

Krása. Líbí se mi, že ta struktura zdí, nejen že je sama o sobě hezká a přirozeně vypadající, ale i výborně zcelila dojem z toho hradu, vypadají všechny zdi stejné: rovné, šikmé i kulaté - což není běžné.
Pán na Žlutém hradě

Bard

Už asi nenapíšu nic překvapivého. Skvělé provedení i atmosféra, název výborně koresponduje s MOCem.
A flikr si procházím znovu a znovu...

gearcs

Děkuju všem, ty vaše pozitivní ohlasy mě ještě drží při stavění  :) 

otaznik

Krásná stavba, líbí se mi ten napůl zapuštěný portál, temná voda (nebo je to bahno?), "sochy" před vstupem a samozřejmě i další detaily.