instrukce pro stavění tuto sobotu (8.10.2011)

Založil peki, 07.10.2011, 00:42:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Doprava/parkování
==============
Pokud někdo potřebuje zaparkovat co nejblíže KŽ (nošení krabic instalace) je nutné zajet do atria hotelu viz náčrtek příjezd je POUZE po radlické !! viz mapa. První vjezd je do podzemních garáží multikina. Druhý vede do atria hotelu. U závory je potřeba zazvonit na ochranku. Říci že vezete exponáty do KŽ. Parkuje se po pravé straně u takových ostrůvků s trávou a stromy.

Do KŽ se pak dostanete dveřmi s kouli (otevře se otočením koule) projde se 20 rovně chodbou ke dveřím s klikou, které vedou do pasáže. V pasáži je v levo kino a v pravo jezdící schody  (dolu) ty vedou ke vstupu  do KŽ.  Za jezdícími schody v pasáži je obchod/pokladna KŽ. Je tam pro případ potřeby výtah, kterým se dá sjed dolu, čímž se zjednoduší stěhování krabic.

Je to momentálně jediný výtah který je k dispozici (nákladní je mimo provoz)

Pokud někdo nese něco malého doporučuji zaparkovat v obchodním centru dá se tam parkovat 3 hodiny.

Kde se bude stavět
==============
Dětský koutek, uvolněné místo po kolejišti Maersk staví se směrem od ZOO. První bude jedna ze dvou věcí:
- lego v zimě (johnik007)
- zákoutí s tramvaji + ostatní (Ivansliz)
další MOC z Castle soutěže (apolo,diidy /už je v KŽ/,nerow,tonysize, ?? zapomněl jsem na někoho tuto sobotu   ) se zatím provizorně položí vedle výše uvedených MOC. K finálnímu umístění dojde po odvezení Danielova hradu aby bylo toto místo zaplněno také castle     

MOC se umísti ve vzdálenosti cca 30-40 cm od plexiskla aby se na něj nedosáhlo přes plexi - mrknete se vedle např. na Hrady a Mtron základnu.

Kontakt v KŽ
=========
provozní - v sobotu by měl mít službu p. Kolesa (druhým provozním je p. Peterka) oba o sobotě vědí. Měli by vám pomoci zajistit odsklení a po instalaci velkých MOC zasklení. POZOR staví se za provozu = jsou tam lidi chovají se slušně jen je potřeba si to tam na místě trochu zorganizovat (to musíte sami). DOkud nebude sakleno je potřeba pohlídat  ;)

U vstupu (turnikety) se nej   odkažte, určitě se mu "zahlaste" domluvte se co a jak. Může se stát že nebude moci okamžitě protože se bude věnovat návštěvníkům.

Přítel na telefonu
============
peki mobil na mne máte pokud ne pošlu. V případě jakékoliv pochybnosti nejasnosti, problémů,nedorozumnění  mne kontaktujte  ;D