Parkování u KŽ (cesta ke KŽ autem/metrem )

Založil peki, 30.03.2011, 21:25:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

mapa

Malé věci se vyřeší parkováním v obchodním centru Anděl (3 hod. parkování zdarma, pokud nestačí udělá se "kolečko")cca 150 m od vchodu do KŽ.

Na obr označeno I

Velké věci se MUSÍ DOMLUVIT PŘEDEM (se mnou), pak se dá zajet do sousedního areálu hotelu (odbočení z Radlické na obr. označeno II). Napřed je vjezd do podzemních garáží TÍM NE. Hned vedle je vjezd na parkoviště v atriu hotelu TÍM ANO.

KŽ je zelené kolečko (od něj je v pravo níže v modrém kolečku zastávka metra Anděl)

peki

V nákupním centru doporučuji zaparkovat  F a dále. Tím se dostanete na správnou stranu centra. Eskalátory vyjedete mezi Sparkys a Pompo. Půjdete kolem Pompa a dostanete se k východu z obchodního centra. Dále je to cca 150 M rovně viz obr.

peki

Vjezd na parkoviště hotelu (foceno ze vnitř). Oba vjezdy do garáží (podzemní,nadzemní) vypadají stejně ! Je třeba zahnout "naproti" Baxter viz obr  ;)

peki

Toto je cesta k nákladnímu výtahu (Mtron,Vasyk). Jede se po Strakonický za benzínkou která je po levé straně je u ni měkáč se zahne do leva. Po Nádražní ulici se pokračuje pořád rovně až se přijede k pěší zóně. Tam se zahne do leva na další křižovatce hned do prava a dojedeme přímo ke KŽ kde je z ulice nákladní výtah.

Jinudy se nedá je zákaz vjezdu nebo jednosměrka !