Kam při stavbě svého modelu míříte?

Založil Mellory, 29.10.2006, 20:55:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jaké jsou vaše cíle při stavbě modelu?

složitost
autentičnost
rychlost
síla
inovace
vzhled

Mellory

Rád bych věděl, co chcete od svých modelů. :)
Nothing is true. Everything is permitted.

mulah

já jedu rozhodně po vzhledu. Sice je dobrý,když to má nějakou funkčnost,ale já osobně bych nestavěl něco,co vypadá škaredě.
jedu po CITY jak slepice po flusu

Robbed

Určitě vzhled a pokud stavím podle nějakého vzoru, tak samozřejmě i autentičnost.

fuli

Hlavně inovace-snažím se jít svou cestou a vymyslet něco nového, na druhém místě je vzhled a složitost, pokud mám předlohu, tak i autentičnost.
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

Raistlin M

Koukám, že zatím jsem jediný, kdo zaškrtl sílu .
Složitost je naopak nepřítel jakékoliv Technic konstrukce, bo bere efektivitu a výkon motoru. Každý převod a podobně konstrukci dělá hůř použitelnou. Technic má do reality bohužel dost daleko. A v jednoduchosti je síla.
Dále řeším vzhled, abych měl z toho radost.  :)

PS: Prosím petera o shovívavost v případné chuti na reakci na můj názor. On ví proč. 8)

peter

Citace od: Raistlin M kdy 30.10.2006, 13:35:50PS: Prosím petera o shovívavost v případné chuti na reakci na můj názor. On ví proč. 8)

OK ;D ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Mellory

Mě jde hlavně o inovaci.

Záleží mi ovšem také i na vzhledu a příp. autentičnosti (pokud stavím studless předělávku).
Nothing is true. Everything is permitted.

J_BOB

ja som zaškrtol autentickosť, pac dosť často staviam napr dačo zo sveta SW, dalej vzhľad...pac by som rád aby to nejak vyzeralo a niekedy aj zložitosť, ale len niekedy....je napr zbytočné používať neskutone zložitú konštrukciu s technikou  SNOT, spevnenou technic dielami a ešte neviem čím iným, keď staviam obdĺžnik :P  ;D
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Pepan

Já stavím především roboty s RIS a teď nově se snažím i s NXT, takže mi jde hlavně o funkčnost, se vzhledem bohužel nijak zvlášť úspěšný nejsem, asi to bude tím, že to mi prostě nejde a a navíc u robota by by vzhled často na úkor funkčnosti.  :)

Pitrs.cz

Jj. U NTX si myslím že jde spíš o funkčnost a havně o program kterej je podle mě zábavnější než samotný stavění (přesvědčit kus ztuhlí ropy aby dělala co chceš je někdy docela boj).

Pepan

Citace od: Pitrs.cz kdy 14.11.2006, 22:54:58
Jj. U NTX si myslím ľe jde spíą o funkčnost a havně o program kterej je podle mě zábavnějąí neľ samotný stavění (přesvědčit kus ztuhlí ropy aby dělala co chceą je někdy docela boj).

Hm to jo  ;D Nejlepší je, když někde v programu uděláš třeba i nepatrnou chybičku, celý to pak začne fungovat úplně jinak, než by sis představoval  ;D Zajímavé je to zejména s tim zvukovým senzorem, mi takhle jednou málem celé NXT odjelo ze stolu na zem, po zabouchnutí dveří...  ;D 

Dejv

Já volím jednoznačně vzhled, 2.místo autentičnost. Většinou to kritizuje moje lepší polovička a ta dává přednost vzhledu před funkcí. Složitost moc nemusím, někdy pak model působí trochu přeplácaně...

stricekfido


Pool

Citace od: stricekfido kdy 30.07.2016, 20:44:57
10 let starý topic? Vážně?

Tak já jsem tu před deseti lety nebyl, tak jsem si aspoň taky početl a zahlasoval  ;D Naketa je sice už trochu pasé, ale sranda musí být  >:D