Vesmírná bugina

Založil builder, 09.05.2016, 17:12:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

builder

Ahoj všichni! a zase po nějaké době jsem se rozhodl něco postavit a nafotit. Diorama není hlavním předmětem mého dioráma protože je dosti jednoduché a nijak náročné, proto jsem postavil ještě ,,Vesmírnou buginu". Doufám že se vám to bude líbit

builder

HD

Jo, velice se mi líbí nápad.  ;D (proč hledat na Marsu, když měsíc je blíže? )
Co mi ale dojem lehce nahlodává je zadní náprava jinak pěkně zpracované buginy, takto na mě působí dosti nouzovým dojmem. Když už pružiny, tak by měly alespoň trošku fungovat - funkci, kterou plní nyní by zastalo spoustu tvarově zajímavějších sestav - a navíc by to vypadalo reálněji. (Takto mám dojem, že bugina je předokolka, což by na nezpevněném lunárním povrchu nebylo určitě to pravé) ;)

Věcí vkusu je osamělost celé scénky. Jo, je to zřejmě první "šlápnutí do louže", ale větší vědecký tým (a s ním i troška děje) by celku určitě jenom prospěl.

Ale jako celek se mi to velice líbí, a asi jsi mě navnadil ke stavbě něčeho podobného... Pokud se tedy neurazíš. :)
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

builder

Děkuju :)
Zadní nápravu zkusím ještě vylepšit, s tím máš pravdu. Při stavění jsem ji musel nějak vypustit a tak je nedodělaná :/
Pružiny jsou tam takto protože skutečně (trochu) pruží a drží kola pohromadě. Nicméně se pokud mě napadne nějaký upade tak to určitě vylepším.
Osamělé to je protože nemám tolik stejných kosmonautů ale to je vedlejší- zkoušel jsem tam toho dávat více (potrubí, těžební stanice) ale nic se k tomu nehodilo a s více panáčky už vůbec ne. Takže ,,only one men in bugy" :)
Samozřejmě že se neurazím, ba naopak jsem rád že jsem jendnou někoho inspiroval :)
Dík moc

builder