Legoland 27. 4. 2013

Založil Thrawn, 04.03.2013, 12:07:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Thrawn

http://tip.seznam.cz/tip-dne

Citace
Podmínky dnešní akce

    S kupónem získáváte zájezd do německého Legolandu dne 27. 4. 2013 pro 1 osobu: doprava autobusem, celodenní vstupné, pojištění CK a služby delegáta. Zahrnuje vstup na všechny atrakce kromě ,,dětského řidičáku" a ,,rýžování zlata".
    Děti do 3 let se hradí přímo v CK, cena 900 Kč.
    Uplatnění kupónu: Nejpozději do 31. 3. vyplňte formulář na www.ck2.cz včetně čísla kupónu a nástupního místa. Poté obdržíte potvrzení s informacemi. V případě nástupu na místech s přístavným budou informace obsahovat i instrukce k úhradě doplatku.
    Nástupní místa a přístavné: Přístavné zdarma: Beroun, Plzeň, Praha. Přístavné 140 Kč: České Budějovice, Hradec Králové, Chomutov, Jihlava, Klatovy, Liberec, Mladá Boleslav, Most, Písek, Poděbrady, Strakonice, Teplice, Trutnov, Ústí nad Labem. Přístavné 290 Kč: Brno. Přístavné 450 Kč: Olomouc, Ostrava, Prostějov.

    Maximální počet kupónů na uživatele: 5 ks.

Platnost kupónu

Kupón je platný od 4. 3. 2013
do 31. 3. 2013.
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

uzivatel513

Díky za tip, vypadá hodně lákavě
Hlavně jejich LEGO Factory s nákupem na váhu mi přijde zajímavé, ale neví někdo jaké tam mají ceny v porovnání k ČR?
Abych věděl jestli to brát jen jako zábavný výlet nebo jestli se tam dá něco zajímavého výhodně pořídit.

otaznik

Citace od: uzivatel513 kdy 05.03.2013, 11:13:32
Díky za tip, vypadá hodně lákavě
Hlavně jejich LEGO Factory s nákupem na váhu mi přijde zajímavé, ale neví někdo jaké tam mají ceny v porovnání k ČR?
Abych věděl jestli to brát jen jako zábavný výlet nebo jestli se tam dá něco zajímavého výhodně pořídit.
Spíše jako zábavný výlet.

jerzeeg

My jsme tam byli cca 4 roky zpet a ty ceny, matně si vybavuju, byly příšerné.

vdave

Ceny v lego factory  9euro za 10 dkg, u malých dražších součástek se to vyplatí, u stromečků či větších dílů ne, ja si bral nějake technic konektory. Dále si můžete postavit panáčky z nabídky dílů, mám dojem 7euro za 6 figů. Pak jsem kupoval hadice na pneumatiku ty staly myslim 1,5E ve slevě. Jinak aktuální sety za doporučené ceny, takže naprosto nevýhodné, tady se dá sehnat podstatně levněji

danyboy

  Byl jsem v první třídě, takže to bylo před pěti lety co jsem si tam kupoval na váhu za 9 éček plno hlaviček a  židličky (153 ks). :D Dodnes mám plnou zásobu. Jeden kámoš mi dokonce říkal, že se dali sehnat licencované dílky ze SW. Ne přímo figurky ale meče a nějaké růžové ksichtíky.

uzivatel513

Hm, tak sem čekal tak dlouho až se akce stala nedostupnou  :-\

Ale našel sem jinou, obsahově úplně stejnou (připojištění se platí zvlášť, ale jsou tam navíc poukázky na jídlo a pidi LEGO dárek pro děti) jen od jiné cestovky, s o pár stovek vyšší cenou (jinak pořád více než 40% sleva) a o pár měsíců později (1. června - na Den dětí).

http://www.slevomat.cz/sleva/93921-den-deti-plny-zabavy-v-nemeckem-legolandu?_pos=1&_src=search

A podle toho co píšou je 1000 slevových kuponů a zatím 165 zákazníků, takže tady ta akce snad tak nečekaně předčasně neskončí.

davroman

Data 1.6. bych se bál - bude tam spousta dětí = samé fronty = stihne se málo atrakcí. Zkušenost od kolegy, který tam byl už 2x - jednou v takto exponovaný den, podruhé v pracovní den.
Jednoznačně doporučuje náštěvu v pracovní den. Ale pozor na oblíbené "bridge days" - pondělky a pátky před a nebo po svátku v DE, ty taky nebrat.
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

Luky1987

Já byl v Legolandu na den dětí a bylo to naprosto bez problémů.

peter

Citace od: Davroman kdy 08.03.2013, 21:46:42Data 1.6. bych se bál - bude tam spousta dětí = samé fronty = stihne se málo atrakcí. Zkušenost od kolegy, který tam byl už 2x - jednou v takto exponovaný den, podruhé v pracovní den.

S tímto mohu jen souhlasit. Byl jsem v Legolandu již 3x a z toho 2x v době, kdy tam děti byly. Čekání na většině atrakcí se protáhlo z únosných cca 15 minut, třeba i na 1,5 hodiny.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

uzivatel513