LEGOLAND a vaše zkušenost

Založil Adamsith, 05.08.2004, 21:10:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Adamsith

Tak jsme podruhé navštívil Legoland v německém Günzburgu a musím říci nádhera - nová atrkace, nové minilandy, krása... prostě asi nejlepší dovolená co může být! Nehledě na fakt, že v LEGO Factory  (jedna z atrakcí) je otevřen nový obchod, kde prodávají, přátelé držte se, kostičky na váhu. Základní díly  skoro ve všech barvách, spousta  druhů zaolbených 1x1 (náboje do děla), palmy, stromy, kola, dveře... co člověk chce.
Taky tam mají akci sestav si figurku - hlava+torso+klobouk+nohy = 1 euro... pět bylo za 4 eura :-). Měly tam dýně z internetu a také(což je velmi dobré), ploché tenké dílky 1x1 s potiskem různých písmen.
Já Legolůand opravdu rád navštěvuji a mohu ho jen každému doporučit - je tam krásně a člověku zůstanou nádherné vzpomínky... jaké vy máte zkušenosti s legolandy?

Adamsith

Jednoznačně doporučuji web www.lego.com/legoland, tam ceny jsou. Nechci být reklamní ( :)), ale na mých stránkách (http://www.cswu.cz/sberatelstvi/lego/index.htm) je v sekci články můj dva roky starý report z první návštěvy, byť ten vám mnoho praktických informací nedá. Druhý report, z té druhé, v přibližné době chystám uveřejnit. Jinak bych určitě doporučil i ostatní české stránky o legu a taky na www.legacek.cz je nějaká ta informace.

Jinak mohu návštěvu doporučit, bavili se jak moji rodiče, tak já, což zajisté o něčem svědčí. Faktem je, že je vohdné návštěvu dobře naplánovat (nevím, jak to bývá, ale faktem jest, že pokud mají Němci volno (svátek...), tak musí Legoland praskat ve švech. Já tam byl v pondělí a sem tam deseti a 25 minutová fronta byla).
Dále bych upozornil, že za den se Legoland projít dá stěží (z vlastní zkušenosti). Pokud je váš syn ve věku (tuším) 6-12 let a má nad 150 cm, tak jsou mu otevřeny VŠECHNY atrakce a užít si je, trvá dlouho.

Adamsith

Cena je stejná 10g za 6 eur. Lodička v Adventure a Minilandy jsou nádherné, lae zalíbení lze najít i hradní horské dráze. Mě letos dosti oslovil ten vodní kolotoč hned na začátku, minule jsme ho podceni - nebyl jsme tam, ale o to víc se mi teďka líbil.
Také je hezké 3-D kino... všechno je hezké pro menší děti tedy kdybych já byl menší, tak to asi beru) je skvělá atrakce koníček - nasedne se na plastového středověkého oře a jede se středověkou "Kingdom" krajinou.

gruzinec

No jo na kino bych zapomel, ale musim poopravit je to 4D kino... Ale proc je to tak to radeji psan nebudu at se necha dotycna prekvapit. Jinak taky neni spatna tovarna, je tam videt jak se delaji kosticky atd... A hlavne na konci prohlidky dostane jednu kostku s napisem Lego Fabrik a rokem......