Vlastní Garáž na kluzák

Založil Atom, 27.08.2016, 10:02:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Atom

Jako první jsem postavil samotný kluzák a pak jsem si řekl, že postavím k tomu nějaké pozadí. Tak vznikla tato moje stavba, která je moje první Star Wars moc.
Je to na podložc 48 x 48
Snadˇse bude líbit

builder

Kluzák se mi velice líbí a je docela promakaný-obzvláště řídící část. Garáž už je ale trochu slabší- zkus něčím pokrýt podlahu at to není jenom šedá podložka 48x48 (nejlepší by byly hladké plate). Nedodělané stěny chápu (působí takovým uměleckým dojmem otevřenosti) ale ty schody na nich jsou opravdu jednoduché a nevkusné. Abych ale jenom nekritizoval tak některé detaily (ty skřínky vestavěné do zdí jsou dobrý nápad) a spousta harampádí a různého šrotu taky udělala své.

Věřím že ještě něco vylepšíš a snad si nějakou moji radu vezmeš k srdci ;)

builder

Marty713

Dobrý! :)
Nemusíš to až tolik uhlazovat, není to laboratoř. Stačí, když trochu rozbiješ jednolitý plochy (podlaha, zdi) a malinko zarovnáš tu hladovou zeď. Na čem bych ještě zapracoval:

- ten kluzák je závodní, musí mít barvy! Design je skvělý, vypadá to vážně hezky, ale zkus přidat tmavě šedou, popř. i černou na vnitřní detaily (dostane to hloubku) a vnější krycí části oblékni do nějaké závodní barevné dvojkombinace. ;)
- kukaň v rohu místnosti nad vchodem je parádní a hned se mi vybavily exteriéry z her JK: Jedi Outcast a JK: Jedi Academy. Chtělo by to ale přidat podlahu a trochu to zpevnit. Takhle je to příliš chatrný i na kulisu. :P