Modelár: Stavitel LEGO® modelu pro marketing a zábavní parky LEGOLAND®

Založil peki, 12.08.2015, 09:25:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Petra mi přeposlala inzerci továrny v Kladně (v minulosti jste se na to ptali)

Hledáte práci, ve které si mužete celý den hrát? U nás ji mužete najít již dnes!
LEGO Production s.r.o. hledá do svých rad zrucné a tvorivé zájemce o práci
na unikátní pozici

Modelár: Stavitel LEGO® modelu pro marketing a zábavní parky LEGOLAND®

Vaší pracovní náplní bude predevším stavba
3D modelu a fi gurín zLEGO kosticek.
Pokud jste manuálne zrucní, pecliví a teší
vás vytváret výrobky vlastníma rukama, našli
jste u nás ideální príležitost. Jste-li zároven
fl exibilní a ochotní pracovat ve trísmenném
provozu, máte prostorovou predstavivost a
smysl pro zodpovednost, rádi vás uvítáme
vnašich radách.
Práce je vhodná i pro absolventy bez praxe,
nutná je uživatelská znalost práce na PC.

Úspešným zájemcum nabízíme:
• Stabilní a zajímavou práci
• Dotované závodní stravování
vcene 14,- Kc
• Týden dovolené navíc
• Výkonnostní bonusy
• Nákup LEGO výrobku za zamestnanecké
ceny
• A mnoho dalších zamestnaneckých výhod
Místo výkonu práce: Kladno

Pokud vás naše nabídka zaujala, zašlete svuj životopis na e-mail: jobs.smcd.kladno@lego.com,
prihlašte se prostrednictvím našeho portálu www.jobs.lego.com nebo volejte telefonní císlo
312778809 a sjednejte si termín pohovoru. Pohovory se budou konat prímo vareálu
LEGO Production s.r.o., Budova D, ulice Jutská 2779, Kladno.

peki

LEGO Production s.r.o hledá do svých řad zručné a tvořivé zájemce o práci na unikátní pozici
Modelář: Stavitel LEGO® modelů pro marketing a zábavní parky LEGOLAND®

Vaší pracovní náplní bude především stavba 3D modelů a figurín z LEGO kostiček.

Pokud jste manuálně zruční, pečliví a těší vás vytvářet výrobky vlastníma rukama, našli jste u nás ideální příležitost. Jste-li zároveň  flexibilní a ochotní pracovat ve třísměnném provozu, máte prostorovou představivost a smysl pro zodpovědnost, rádi vás uvítáme v našich řadách.
Práce je vhodná i pro absolventy bez praxe, nutná je uživatelská znalost práce na PC.

Úspěšným zájemcům nabízíme:
Stabilní a zajímavou práci
Dotované závodní stravování v ceně 14,- Kč
Týden dovolené navíc
Výkonnostní bonusy
Nákup LEGO výrobků za zaměstnanecké ceny
A mnoho dalších zaměstnaneckých výhod.

Místo výkonu práce: Kladno

peki

Tisková zpráva: LEGO® modely z Kladna obdivují po celém světě. Hledají se noví modeláři!
Jsou povolání, o kterých ani netušíte, že existují. Pokud jste kdy snili o práci, při které stavíte z LEGO® kostek, možná ani netušíte, jak reálná je možnost nastoupit na tuto profesní dráhu.
Součástí kladenského závodu LEGO Production s.r.o. je modelářské centrum, umístěné v jedné z výrobních hal. Už u vchodu vás upoutají kostičkové figury zvířat. Zvěřinec pokračuje i v útrobách haly. Pokud se poštěstí, můžete tu narazit na žirafy, psy i kočky, medvědy i tuleně, dále také dopravní prostředky všeho druhu včetně kosmických stíhaček, nebo třeba modely reálných staveb. Říká se, že z kostek LEGO se dá postavit úplně všechno. Zde se o pravdivosti tohoto rčení můžete přesvědčit. To, co se tu z kostek postaví, mohou následně obdivovat rodiče a děti po celém světě v podobě 3D modelů v obchodech nebo v zábavních parcích LEGOLAND®. V současnosti vyráběné modely tak mohou skončit například v nově budovaném zábavním parku v Dubaji. Co to konkrétně bude, je ale zatím přísně tajné.
Největším modelem, který byl v Kladně postaven, byla raketa pro hračkářství Hamleys v obchodním centru Lubjanka v Moskvě. Tento model měří na výšku přes 18 metrů. Dalším dechberoucím modelem je maketa stíhačky X-WIng Starfighter ze série Star Wars. Na její sestavení bylo při sestavování modelu v roce 2013 použito 5 milionů LEGO kostek, a letos byste na něj narazili v dánském LEGOLAND parku v Billundu.
Jak říká Ivana Zobinová, která pracuje jako vedoucí jednoho z modelářských týmů:: ,,Když někde vidím veliké modely, které jsme vyrobili, vidím ty lidi, děti, kterým se líbí, v tu chvíli jsem hrdá, že jsme tohle dokázali právě my. Moc mě to baví. Jsem pyšná na své lidi, že jsme zrealizovali spoustu velikých modelů, které viděl celý svět."
Pro ukázku modelů z Kladna není ale potřeba cestovat nijak daleko. Poutavou ukázku najdete např. v  obchodním centru Central Kladno. Zdejší interaktivní modely přestavují nejznámější památky tří kontinentů, a určitě stojí za vidění. Nejpropracovanější je model pražského Hlavního nádraží s pohyblivými vlaky, vozy metra, výtahy či eskalátory.
Další nádraží, tentokrát přímo v životní velikosti, je k vidění z vlaku přímo ve výrobním areálu LEGO. Pro potěchu zaměstnanců i cestujících bylo vytvořeno podle předlohy stavebnice ze série LEGO® City a zájemci ho uvidí z vlaku na trase Praha – Kladno.
Vzhledem k velké poptávce po kostičkových modelech bude modelářské centrum v současnosti nabírat větší počet modelářů. Ze dvousměnného provozu přechází modeláři od 1. září na třísměnný. Noví modeláři pro třetí směnu budou přijímáni v průběhu podzimu. Očekává se, se do konce roku by mělo řady modelářů rozšířit více než 50 nových kolegů.
,,Našim zaměstnancům je společná touha realizovat nápady. Je to velmi kreativní práce, ale je také velmi náročná a trvá nějakou dobu, než se z člověka stane dobrý modelář. Kandidáti musí splňovat požadavky jako je schopnost myslet ve třech rozměrech a důvěrně znát fyzické vlastnosti kostek," říká Morten Hyldebjerg Hansen, ředitel výroby a vývoje LEGO modelů. Kromě toho musí být modeláři manuální šikovní, vnímaví k detailům a pečliví. Kvalifikace, která by zaručila dobrého modeláře, neexistuje. Všichni noví zaměstnanci procházejí vstupním zaškolovacím programem, který trvá přibližně měsíc. Stát se zkušeným modelářem ovšem trvá roky.
,,Budeme dodávat kreativní a inovativní modely, abychom v dalších letech inspirovali více dětí po celém světě a abychom ukázali, co vše je při stavění s LEGO kostkami možné," říká Rasmus Duun, vedoucí modelářského centra v Kladně.

O společnosti LEGO Production s.r.o.
Kladenská továrna je součástí globálního výrobního řetězce společnosti LEGO Group. Nachází se na okraji Kladna v průmyslové zóně Kladno –Jih.
Hlavní náplní její činnosti je balení finálních produktů, oddělení tzv. processingu se zabývá se také potiskem a kompletací herních elementů. Samostatnou součástí areálu je budova modelářského centra, které vyvíjí a vyrábí 3D modely určené např. pro zábavní parky LEGOLAND® a modely určené pro marketingové kampaně v obchodech.

Pro více informací a fotografie ve větším rozlišení kontaktujte:
Daniela Swart
External Relations Manager
Direct   +420 312 779 119
Mobile   +420 720 738 022
E-mail   daniela.swart@LEGO.com