*TOP* #15 CBC (Vlastní) Svatební slavnost

Založil Petronel, 25.09.2011, 23:52:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petronel

V době, kdy meč vládl světu a krutost, válka a smrt byla na denním pořádku, byly naštěstí i některé příjemnější dny, kdy se neválčilo a neumíralo. Jedním z nich je i tento.
Mladá krásná princezna Naia z království Statečného lva (Kingdom of Brave Lion) se vdává za prince Erlana, syna krále ze sousedního království, království Zlaté koruny (Kingdom of Golden Crown).
Princ proto přijel se svou výpravou, i se svým otcem na oslavu tohoto významného sňatku.
Oslava se odehrává na hradě v srdci rozlehlého království Statečného lva, které je obehnáno velkou obrannou zdí a uprostřed se nachází tento hrad i s přilehlou vesnicí.
Poddaní se již i s dary schází u bočního vchodu hradu a rytíři Zlaté koruny přicházejí, jen šašek jim nestačí. Uvnitř hradu pak při hostině všichni připíjí na zpečetění svazku, dlouhý život a spojení obou království...




Celá galerie zde

Ivansliz

We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Colonel32


Ivansliz

Tento hrad byl jedním z mých favoritů z celé CBC a očekávaně se umístil  na druhém místě. Bohužel dílku k úplné dokonalosti (ale co je skutečně "dokonalé", že??) chyběly některé detaily, které porota náležitě neopomenula. Např. dům sedící "levně" na studech, aniž by byl do terénu začleněn(=podložen) zelenými tiles a také příliš "třískala" do očí velká šedá hradba, která působí jako obrovská plocha. Přesto ostatní detaily v tomto díle jsou natolik krásné, že já osobně, až na těch pár drobností, nemám co dodat. Interiéry jsou naprosto famózní, viz třeba pohoštění u královského stolu nebo středověká královská postel aneb jak využít "přehoz"(=sedlo) od lego-královského koně. Fotky také velice dobře upravené a nafocené.  ;)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

nerow

Musím říct, že druhé místo u tohoto díla + označení TOP bylo největším šokem z celé soutěže. Úžasné interiéry, jeden z nejhezčích mostů co jsem kdy viděl podle mně nestačilo na druhé místo. Bohužel hrad jako takový slouží jako prach obyčejná vata pro báječné interiéry. Velký kus šedivé zdi a věže z panelů, která není o moc lepší. Nerad bych se dotkl autora, ale takhle to vidím. Druhé místo by si to zasloužilo v případě lepšího hradu. Takhle na druhé místo byly mnohem lepší kandidáti.

Aki

Velmi gratuluji k druhému místu v soutěži. Tato stavba podle mého zcela jasně patří mezi tři nejlepší díla. To co je ale na něm zajímavé jsou jak se již píše jinde interiéry. Zvenku se mi stavba příliš nelíbí. Nejde mi ani tak o hladkost a jednoduchost zdí, jako spíš o celkou koncepci. I v exteriéru jsou skvělé stavební techniky a spousta hezkých detailů, ale dohromady je to celé takové nevyvážené.
Pokud by byl ještě čas na předělávky určitě bych ti doporučil rozvést stavebně bránu hradu, přidat nějaký příkop, zrušil bych balkonek, namísto toho by se mi tam líbil nějaký opěrný pilíř, v hradbě by občas mohla být i nějaká střílna. Domečky za hradbou by si zasloužili dokončit střechu a nezapomínejte že gotické střechy byly strmější, což je dle mého dynamičtější, domovní štít by mohl být výraznější (záměrně nepíšu zdobenější), hrázdění horního domku by nemuselo být tak "šachovnicové". Zkrátka exterierový pohled mi nepřijde jako pohled na královský hrad, zato v interieru mi padla brada.  :o

Thrawn

Já nemám slov. Vážně moc pěkný.
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.