(vlastní) Praga V3S by KLF

Založil KLF, 23.08.2004, 12:17:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

KLF

OK, tak po konzultaci s Jindroushem, sem se rozhod udelat to takhle. Hyperlinky delali potize, tak sem to sem placnul cely jak to je. Snad to ted bude OK.
Terminated.

KLF

Tak tedy... thle jsou me 2 centy (nebo halire ;P) k teme Praga V3S (nejlepsi terenni auto vsech dob). udelal jsem v ML-Cadu nekolik verzi (mam i jine modely CS vozidel), tak tady je jedna z nich. Je to velkost, do ktere se do kabiny vejde i minifgurka. Vuz sice neni v meritku k minifigurce, ale uvnitr kabiny vypada dobre (i kdyz na obrazcich neni).
Terminated.

Rob

#2
Smekám před tebou...

... a to jsem si myslel že umím stavět hezký auta.

Fakt, fakt dobrý.


P.S. jo, a klidne pis slovensky, aspon ja to uvitam
Rob

Adamsith


Jindroush

Jestli jsem to pochopil, tak na automatickym nastroji, ktery by zamezil tomu zminenemu problemu (tj. prostupu dilu v CAD navrzich) se uz pracuje.

Ale nebylo by to tak hezky ;-)

Ostatne, kdo uz videl takhle zelenou LEGO kostku? ;-)))
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

gruzinec

#5
Jo, skoro jo podobna bude na 10133 SantaFe BNSF

KLF

No k tej zelenej farbe.. ;) Chcel som naimitovat "military" zelenu... takze je vymyslena, aby k tej V3S sadla. ;) Ale mam aj ine V3S a tie su uz v realnych farbach. Konkretne hasicsku (cervena), valnik (modra) a montaznu plosinu vedenia pre MHD (cerveno-zlta). Mozno to sem tiez hodim. No a mam aj modely vozidiel MHD (ceske) v tej istej mierke, takze asi to sem tiez casom hodim. ;)
Terminated.

Mtron

No klobouk dolu , ikdyž už se o tom tématu měsíc nemluví je to moc pěkná práce , a neřekl bych , že zrovna vejtřaska je veterán. Jezdil jsem s ní na vojně a bylo to nejlepší auto co jsem kdy řídil. Model co si vytvořil je věrnou kopii toho co jezdi stále jezdi v armadě ČR. já bych ti dal 10 bodu z 10  :)
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz