(vlastní) Drážní stavby

Založil blackrabbit, 25.10.2009, 13:56:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

blackrabbit

Vzhledem k tomu, že se tu každý chlubí svýma výtvorama, jsem se rozhodl taky něco postavit. Po dlouhých úvahách, výběru témata a velikosti jsem se rozhodl pro malý železniční sklad. Časem bych chtěl přistavět i nádraží, hradlo nebo větší sklad. Při stavbě jsem měl celkem problém s uchycením střechy, ale nakonec se mi to nějak podařilo uchytit. Snad se Vám to bude líbit  :)

Více fotek zde: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=brabbit

mirek

Moc pěkné, díky za inspiraci, podobný, ale skutečný sklad stojí u nádraží Beroun-Závodí.
Časem snad se také dostanu ke stavění podobného skladu. Zatím "drátuji" kolejiště.

Icewalker

Krásný nádražní doplněk, kterému nic neschází. Ta paleta je fajn :)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

germik

Malé, ale o to detailnější a krásnější. Inu co je malé, to je hezké ;D ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Hana129

Taky se mě líbí, ale chtělo by to fotky z více stran, i na BS je jen jedna.

blackrabbit

#5
Prozatím děkuji všem za komentáře. Zbytek fotek už je na brickshelfu. Myslím, že nemá cenu fotit 10 fotek na tak malý MOC. Interiér jsem nefotil, jelikož ze zdi vyčnívají plate ....  :P Co se týče té palety tak to je myslim Peterův nápad  ;)

grohl

Vynikající práce. Opravdu to vypadá skvěle.

blackrabbit

#7
Tak, a máme tu MOC č.2 - železniční hradlo. Stavbu jsem měl rozpracovanou asi od listopadu minulého roku, ale kvůli nedostatku dílů, především red plate jsem dokončil MOC až dnes.Inspiroval jsem se jedním modelem z modelové železnice. Není to úplně přesná kopie, ale snad jsem se aspoň trochu trefil...

Fotky: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=425181

Micho

Veľmi pekne prepracované. Nejde to do drobných detailov, ale práve tak to je fajn.  8) 8) 8)

To zábradlie z modulárnych domov sa k tomu hodí, výborne sadlo.  ;)

mizdas

Wow pěkně! ten komín je hustej  :)

Vlada

Pěkné hradlo, vycházející z předlohy modelové železnice. Určitě se vyplatilo pro nedostatek vhodných dílů počkat a poté drážní dílo pečlivě dokončit. Na stavbách obecně se mi vždy líbí, když je obvodové zdivo postaveno z plate... Obnáší to sice velkou spotřebu dílků, ale výsledný efekt je moc pěkný, na pohled i realističtější...  ;)

blackrabbit

Dneska jsem objevil svůj MOC na classic-town.net z čeho mám velkou radost. V budoucnu se chystám postavit ještě pár drážních staveb...

http://www.classic-town.net/?p=3548

blackrabbit

Představuji Vám moje dva nové MOCy. (sklad, nádraží). Obě stavby budou k vidění po dobu výstavy v KŽ. Na fotkách je možné vidět nedomačknuté díly, kterých jsem si všiml až po dokumentaci. Nádraží jsem stavěl pouze z vlastních kostek, nic nebylo dokoupeno. Vzniklo během dvou dnů a vyčerpal jsem snad všechny černý slope. Proto ta divná střecha. Celé nádraží považuji za svůj nejslabší výtvor.  :-\

kryst.off

Sklad je super, až trošku ožije, bude to dokonalý  ;) A nádraží je taky pěkný, až na tu střechu, jak už jsi napsal. Ta je podle mě obludně vysoká. V reálu to tak třeba často je, ale z Lega to vypadá blbě. Vůbec bych se nebál ji udělat menší. Ale to jsou jen mé nepodstatné názory  :)
kryst.off

germik

Není to špatné, u nádraží se mi ale nezdají ty prosklené dveře - hezčí by tam byly obyč bílé (jestli máš ještě jedny)
A co se týče střechy, možná by vypadalo dobře ty slopes líp rozvrstvit - tj aby celá střecha byla stejně vysoká, s plošinou nahoře - tam by třeba sedělo nějaké zábradlíčko ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

blackrabbit

Děkuji za názory. Nádraží byla jedna velká a především rychlá improvizace. Střechu bych nejradši udělal jen ze slope 33. Zábradlíčko jsem tam plánoval dát, ale zas mi jich pár chybělo... Pro příště se polepším.  ;)