"Svět kostiček" - městské muzeum Letohrad - 1.červenec - 31. srpen 2015

Založil Peesko, 04.03.2015, 00:23:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Peesko

Svět kostiček v Letohradu!
Další pozvánka k návštěvě putovní výstavy "Svět kostiček", která započne počátkem července v prostorách muzea v Letohradu. Budou zde představeny opět nové exponáty a zároveň výběr ucelených témat nejen továrních setů, ale i MOC tvorby. Nebude chybět ani malé diorama s kolejištěm a zástavbou. Představí se zde také tvorba dalších vystavovatelů, kteří tématicky přispějí k příznivé rozmanitosti této putovní výstavy.  Dominantu výstavy bude tvořit další zakázkové dílo - model fasády objektu městského muzea. Výstava bude zakončena zajímavým programem na konci sezóny muzea, to jest 31. srpna 2015. Aktuální a nové údaje budou postupně doplňovány do tohoto informačního vlákna.

:-)

Peesko, Svět kostiček.
Peesko

Peesko

Virtuální návrh 3D fasády městského muzea a informačního centra Letohrad, Česká republika. Vytvořeno v programu LDD 4.3. Autor - "Peesko".
Peesko

Peesko

Realizace modelu 3D fasády městského muzea a informačního centra Letohrad bude ke shlédnutí od 1. července v expozici výstavy "Svět kostiček" při této instituci.
Peesko

Peesko

Pozvánka na výstavu v městském muzeu Letohrad

Na této výstavě se představí řada sběratelů, vystavovatelů a rozmanitost expozičních témat bude velmi bohatá. Osobně se těším na spolupráci nejen se skalními kolegy, kteří s projektem Svět kostiček již delší dobu spolupracují, ale i s novými - regionálními vystavovateli, kteří rozšíří expozici např. o témata Lego Technic, Lego Duplo, seriálovou tvorbu, a další zajímavá témata.

Výstava započne vernisáží 3. července a potrvá do 9. září 2015.
Peesko

Peesko

Pracovní verze realizovaného modelu fasády městského muzea Letohrad. Model je sestaven ve dvou vyhotoveních různými způsoby sestavení, z důvodu vychytání drobných rozdílů v návrhu a možnosti realizace.
Peesko

Peesko

Svět kostiček startuje na zámku v Letohradu vernisáží již tento pátek 3. července od 17. hodin! Představí se zde velmi rozmanitý výběr exponátů stálých i nových vystavovatelů. Peesko zapůjčil nové, exkluzivní sbírky. Bude k dispozici také dětský koutek a nově mini-obchůdek s vybranými druhy nových Lego stavebnic. Výstava bude přístupná každý den až do 9. září 2015.
Peesko