Intelli-Train - podivné chování mašinky?

Založil stambi, 05.01.2008, 21:36:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

stambi

po zakoupení na ebay se mi zdálo, že je vše ok, jen jsem nebyl schopen rozlišit zda jede vlak 3 různými rychlostmi, pak jsem tak nějak mačkal na všelijaký ty čudly a vyloudil jsem zvuky tankování, ač nemám příslušné originál díly, ale pár hodin poté mi (ten žlutý) řidič jezdí chvíli dopředu, chvíli dozadu a tak furt dokola, když ho posadím speciálně znovu do mašinky, jede normálně kupředu, ale ignoruje díly efektové na kolejnicích... čím to je? jak vlak resetovat do normálního nastavení, když nepomáhá vyndat baterie? š.

Jindroush

Ze všeho nejdřív bych se plác přes kapsu a koupil nějaký dražší alkalický, abych vyloučil vliv polochcíplin, případně podpětí nabíjecích článků.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

GNOSIS

Také bych chtěl poradit. Po zakoupení na ebay mě mašinka funguje správně, ale ozývá se z ní klepavý zvuk, proto jsem ji rozšrouboval a zjistil problém. Na motorku je plastový pastorek prasklý a tím způsobuje to klepání. Pastorek bych chtěl vyměnit, ale nemohu se k němu dostat, protože je v konstrukci kterou nejsem schopen rozšroubovat. Co mám dělat? Mám to reklamovat přes replacement parts i když je to tak staré? Já to klidně pošlu jako reklamaci, protože to opravdu nefunguje správně.

GNOSIS

Tak minulý týden jsem reklamoval poškozený díl, kdy jsem popsal přesně problém a včera mě přišel balíček z Billundu, po otevření mě spadla čelist až na zem!!! :o :o :o
Poslali mě Intelli mašinku!!!! Tak to jsem teda nečekal, myslel jsem si že pošlou jen část poškozeného dílu anebo omluvu, že se již díl nevyrábí. Doba vyřízení je 7 dnů! Takže stejně jako Vasyk jsem z vyřízení reklamace nanejvýše spokojen a mohu jen doporučit, funguje to perfektně. Foto dodám později.

Prosím adminy, aby mé přízpěvky přesunili do reklamace.