Clickits

Založil gruzinec, 11.11.2004, 21:49:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

gruzinec

Možná, že jsem se špatně díval, ale neviděl jsem vaše názory na Clickits. Ja jsem si je pořídil, člověk si užije spoustu legrace....

Rob

COOL!

já ty svoje nosil nacvakaný asi dva dny na laboratorním plášti, když jsem je recenzoval, ale koukali na mě o dost divnějš než normálně.

holt jiný pracovní prostředí, no..
Rob

gruzinec

No jo ale v tabákovém průmyslu fakt nedělám....

Mičánek

Můj názor je, že to je největší blbina, kterou  Lego vyrábí. V žádném případě to nemá noc společného se stavebnicemi a určitě to je větší propadák jak Galidor. Doufám, že to už přestanou vyrábět a zapadne to do propadliště dějin.

gruzinec

Podle mých dostupných informací to kravina není a rozhodně se to prodává stejně dobře jako Bioniclové. Malé holčičky jsou z toho hotové. Asi něco jako za našich mladých let céčka.

Legáček

Dovolím si s panem Mičánkem nesouhlasit!

Clikits se prodává, na to, že nemá žádnou reklamu, velmi dobře. Tato řada zaplnila díru v nabídce LEGo pro dívky od 7 - 10 let. Dívky v tomto věku zajímají především náramky, korálky, ozdoby, výzdoba pokoje, sešítky, tužtičky atd. A LEGO se právě pokusilo skloubit potřeby těchto dívek s pricipem LEGO, tzn s možností kombinovat, přetvářet, tvořit, používat fantazii a realizovat vlastní nápady.

V německy, kde uvedení Clikits bylo podporováno silnou reklamou patřil Clikits jednu dobu k velkým hitům.

Clikits jsou hezky barevné, pevné a kvalitní a při nošení nedopadávají. Když dívky přestane výrobek, který si ozdobily bavit, není nic lehčího, než se si ho přestaví a mají nový! A to je přeci úžasné a kreativní!!

Jediný problém je možná cena, ale to už je jiná kapitola.

Srovnání s Galidory mi připadá více než absurdní,
Clikits na rozdíl od Galidora, jsou pro dítě určitě přínosem.

A mimochodem, víte, že v letech 1979 -1981  vyrábělo LEGO Scala bižuterii? Viz obrázek. A docela s úspěchem! Takže u řady Clikits jen čerpalo ze zkušeností, jen jim dalo nový, moderní kabát.

Srdečně vás zdraví Katka :)
LEGÁČEK - specialista na lego
www.legacek.cz

Rob

Citace od: gruzinec kdy 19.11.2004, 01:48:55
No jo ale v tabákovém průmyslu fakt nedělám....


;))))))))))
Rob