38. Pražská KOSTKY Pub Org hospoda

Založil Thrawn, 10.05.2014, 01:43:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

pryb

Není to uzavřená společnost. :)

Taky dorazim pozdějc, beru to přes KidsFest.
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

peki

Citace od: Jamesek kdy 23.06.2015, 10:28:11
Citace od: peki kdy 23.06.2015, 10:17:22
kolik vás bude?
Jestli dobře počítám, tak zatím pět .. :-)

Nechám 5 stavebnic U pryba. Použíjte prosím podle pokynů Určitě bude soutěž ve stavbě alternativního modelu. Napište kdo si stavebnici nechal. Na "každého" max. jedna. Ideální když zůstane u těch co sní opravdu něco udělají. Je jich "pouze" 54, věřím že na ty co se nedostane (soutěž v alternativním modelu bude i pro CAD návrhy) to ustojí  ;)


eNTy

Nemáte někdo kdo jdete do hospody na prodej (výměnu) 2x bílý 3x3 liftarm?


Díky moc předem

milanv

Tak. Heroickým výkonem všech z rodiny je náš byt zase bytem místo tohoto, a tak můžu s váma do hospody.
Pán na Žlutém hradě

milanv

Taky se přidám s prosbou: nemáte někdo k prodeji Bracket 1x2 v bílé barvě? Sháním jich 7, takže každá pomoc vítaná :)

Pán na Žlutém hradě

Ondrej

Ahoj fotky z mobilu co mám nejsou úplně na prezentování. Proto mi prosím pošlete přefocený výtvory na mail ondrejnesleha(zavináč)gmail.com a já je nahraju na flickr týhle akce. Snad ještě poupravím zy fotky a přidám toho co nejvíc, ale to šero nebylo ideální. Jinak dobrá akce  ;)

Ondrej

Nahrál jsem pár fotek z hospody k sobě na filckr a něco málo na flickr akce, ale poprosil bych ještě ostatní aby mi poslali lepší fotky alternativ a já je nahraju do skupiny nebo je sami nahráli jako milanv https://www.flickr.com/gp/ondrejnesleha/682x32 a něco málo ne bohužel tak kvalitního jsem přepostoval rovnou do akce https://flic.kr/g/qFkdH

milanv

Stručná zpráva z akce :)

Byl to prima večer, skvělý relax a perfektně jsme pokecali a užili si legraci se zimním setem. Tentokrát obsahoval celkem pět bricků, oproti Papouškovi jasný posun vpřed >:D
Vzniklo několik krásných modelů, u kterých mě upřimně mrzí, jak na fotkách z mobilu nevyniknou - proto doufám, že se i ostatní "pochlapí" a nafotí modely znova, za světla. I kdyby to byly takové obyč fotky jako ty moje. Namátkou: raketoplán i s družicí v nákladním prostoru (pryb), veliká družice (Jamesek), krokodýl (Ondřej), vodopád (Jamesek) -  a asi jsem ještě na něco zapomněl.

Jsem moc rád, že jsem stihnul se do hospody dostavit a s váma se vidět!
Pán na Žlutém hradě

pryb

Prybova byla jenom družice, raketoplán byl Rewoltův. Zapomněls minimálně na miniGBC, družici Rosetta, "kde jsou moje gatě", solární elektrárnu... Bylo toho dost.  A ano, užil jsem si to velmi.
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál