Málo používaná nádraží

Založil hobby, 19.04.2014, 11:06:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

hobby

Jako každý rok, i letos jsem si udělal dvě "Velikonoční kolejiště", ale kvůli tomu nepíšu. Tentokráte jsem použil - místo mých "lepších" MOCů nádražních budov, jak jsem zvyklý, skoro zapomenutá stavebnicová nádraží (kvůli prostorovému pohledu vždy dublované). První je staré asi 20 let, druhé asi 15 let. No, nebyly špatné, tak jen pro oživení ;)

mirek

Hobby, paráda. Milé pokoukání.

holub

#2
Toto je vážně užasný layout ,tiše závidím  :D

Když jsme u toho,prozradí někdo jak je to s tím červeným nádražím ,že se neobjevuje v katalogu ( 1995 ) ? alespon v tom CZ,vím jen že to bylo pouze na chvíli po tom žlutém .To bylo určeno jen pro určité trhy (DE)  ?
A máte někdo k němu krabici ?


hobby

Ano, mám krabice, to nádraží jsem koupil ve Freiungu (kousek za hranicí), a za měsíc jsem si dojel pro druhé. Když jsem "objevil" lego, to žluté nádraží u nás už nebylo.
Já to tu uvádím, víceméně účelově, abych oživil Trains-sekci. Kdyby tu občas Mirek nepublikoval, tak je tu mrtvo. Což je škoda, protože vláčky - souhlasím s Mirkem, je hezká podívaná. Já se s radostí podívám na jakékoliv kolejiště, nejen lego. A snažím se v rámci možností obměnit u mých kolejišť co jde, i když trať, základní stafáž a komunikace jsou pevně dané.

holub

Já tuto sekci sleduji ale nemám sem co přidat  ;D Naposledy jsem akorát sestavil vlastní nádraží ze dvou 7937. Kolejiště se mi pomalu rozrůstá,a už bude prostor kde si s ním budu moc hrát a pořádně ho složit se vším všudy. Ale bohužel nemám tolik kostek abych mohl skládat takové nádherné soupravy jako někteří  :)

Jinak vláčkařů musí být určitě dostatek, jelikož na aukru a bazarech se neustále nakupují či naopak zase objevují ruzné sety nebo rozprodávají sbírky.loni byla na Bazoši nádherná sbírka spousty vlaků kolejí nádraží cca 25 000,- a někdo jí nejspíš koupil.