Sháním někoho, kdo mi z lega udělá model CITIGO

Založil Jana_H_, 24.11.2017, 22:55:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jana_H_

Ahoj,
našel by se někdo, kdo by mi pomohl s produkcí legových modelu škoda CITIGO. Potřebujeme je v zelené barvě jako dárek pro klienty. Představuji si velikost cca 15 cm, možná větší. Pokud by měl někdo zájem, dejte mi prosím vědět :)

Děkuji.
Jana

ThomasMorta

#1
Ahoj,

první otázka: Budeme si tykat, nebo vám mám vykat?
Jinak co ste týče poptávky: Zajímalo by mě to za těchto podmínek: Mohl bych natočit veřejná videa o tom, jak jsem model vytvářel a pokud by se produkt líbil, chtěl bych, aby na něm někde bylo logo mého kanálu. Nemusí být nijak velké a vůbec netrvám na tom, aby bylo dominantní, jen bych chtěl, abych to mohl zařadit jako položku do nějakého portfolia.

A další věc: Jak moc to spěchá?

[ EDIT ] A další věc: Jak moc to musí být oficiální LEGO dílky? Nepředpokládám, že by to bylo nějak zvlášť potřeba, ale u tak malého měřítka by možná někdo vyráběl zajímavá zakázková kola s podobné detaily.
Jsem AFOL a miluju řadu Nexo Knights!
Diskuse o Nexo Knights: NEXO KNIGHTS :: vlastní tvorba, modifikace, sbírky... :: Galerie mojí tvorby (hostováno na Rajce.cz)

Hardegon

Jedno cca 15 cm autíčko vyjde na několik stovek jen za materiál. Pokud je nepotřebujete rychle teď do vánoc a neodradila vás cena, můžeme se zkusit nějak dohodnout. Pár podobných zakázek už jsem dělal.  ;)

Jana_H_

Zdravím,
díky za odpověď.

Mohli bychom si prosím zavolat? Bude to rychlejší :-)

Jaká by byla prosím cena za auto+práci? Řekněme, že by se jednalo o 5 autíček do Vánoc a následně pak i během roku další.
Moc by se mi líbilo, mít jenom kostičky a třeba fotonávod, jak auto postavit. Stačili by mi samotné fotky, graficky si to již poskládáme sami. Čili jde o postavení jednoho autíčka a vytipování konkrétních dílku. Poslala bych vám fotku našeho auta jako vzor.


Šlo by to prosím?

Děkuji moc za info.
Můj tel: 730 167 073, prosím ozvěte se mi, abychom se domluvili.

Děkuji:)
Jana