minimální možná výška lego mindstorm ev3 nebo jiný

Založil pc-lokal, 30.10.2017, 14:03:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

pc-lokal

ahoj , kdyby jste náhodou někdo zavadil okem o moji otázku a věděl..Potřeboval bych poradit  jaký nejnižší model se dá postavit, tak aby se uměl podle programu pohybovat  rovně a kolmo po ploše.  Ideální by byl max 5 cm vysoký.  A ...jak by mohl  vyjít  co nejméně na šířku a délku. Ideálně max 10 x 10 cm. Řídící jednotka by nemusela být pevnou součástí modelu ale propojena kabelem.  předem díky za odpověď pc.

milanv

To si koleduješ s takovýmto dotazem... Nespecifikoval jsi vlastně skoro nic (co to má umět, proč to chceš, jak to má tedy být ovládané...) a i cíl dotazu je takový... no přeci jak si to postavíš, takové to budeš mít, ne? V tom to právě je, vymyslet, jak se vejít.
Kdybych tě vzal doslova, tak bych řekl, že vlastně chceš, aby ti to někdo postavil, takže kolik dáš?  >:D
No ale právě abych předešel podobné smršti, co by se tu mohla na tebe navalit, tak mě napadlo, že se můžeš pro začátek inspirovat u ostatních, pak si s tím pohraj sám, abys věděl, které konkrétní problémy potřebuješ pomoct vyřešit (plus pošli fotky svých rozpracovaných modelů, ať víme, o čem se bavíme). Tou inspirací by mohla být třeba mikrosoutěž na konci minulého ročníku LTTT - porozhlídni se případně tam ve vedlejších vláknech někteří dali i pohledy dovnitř svých modýlků.
Pán na Žlutém hradě

pc-lokal

ahoj díky za odpověď, nejsem vlastník žádné stavebnice lega, nevím  jak jsou velké jednotlivé díly u MS-ev3, potřebuji ověřit jestli  to jde vůbec teoreticky postavit takto malé. Pokud šance existuje  jsem ochoten si   koupit buď  stavebnici, anebo zadat někomu vytvoření konkretní sestavy.  má sloužit jako  nosič do kterého půjde vložit (zapustit) 2x2cm váleček. Tento nosič se má pohybovat  v matici po 5 cm v nějakých časových úsecích.   Nevím ani jaké mám možnosti ovládání ale to už bych nechal vyplynout ze situace. Ještě jednou dík za typ.
pc