(Vlastní) Město z počátku 19. stol.

Založil peter, 04.06.2006, 15:00:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

Pomalu se natáčení blíží ke svému konci a tak dochází i k postupnému bourání kulis. Dnes došlo i na dvě malinkaté věci, které přispěly k oživení ruchu města. Jelikož jsem sám měl z počátku problém najít podobné věci již sestavené, nezbylo mi nic jiného než si postavit vlastní. Zde na fóru je už několik stavitelů, kteří se též soustředí na starší dobu a tak třeba právě jim by se mohli tyto mé doplňky hodit.

První věcí bylo malé dřevěné kolečko. Jako dnes tak i dříve ho např. dělníci či uklizeči používali k převozu stavebních materiálů nebo k úklidu. Chtěl jsem ho mít tak malé aby se hodilo k velikosti minifiga a pokud možno aby se do něj dalo něco naložit.

Druhým doplňkem je malá drožka. Drožka neboli povoz tažený koněm sloužící k přepravě osob a ovládaný kočím. Pro své město jsem potřeboval opravdu malou drožku, takže je jen pro jednoho cestujícího a kočího.

Jak se mi povedli nebo nepovedli tyto doplňky posuďte sami a pokud se líbí, tak třeba je využijte i do svého nějakého MOCu.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Colonel32

neni to skoda bourat?

zrovna tohle mesto by se na vystave mohlo vyjimat dost dobre

Jonas

Citace od: peter kdy 03.12.2006, 14:47:31
Pomalu se natáčení blíží ke svému konci a tak dochází i k postupnému bourání kulis.

Pokud to skutečně chceš zbourat, tak určitě udělej ještě co nejvíce dokumentačních fotek a dej je na Brickshelf. Tvé město bylo skutečně nádherné a stojí za to, aby mělo svůj důstojný 'pomník'. 
Jonas - Můj Brickshelf