Společný projekt: Mistři světového filmu

Založil milanv, 05.09.2015, 19:37:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Hardegon

Citace od: milanv kdy 29.10.2017, 20:40:03
Všechny scénky byly buď osobně předány nebo se dotyční domluvili na předání u mě později. Jsou jen tři výjimky: Hardegon, Atom a Ravenhorn. Chlapi, budu rád za potvrzení, že jste dostali své filmy v pořádku!

Já jsem si scénky přebral. Děkuji převelice  ;)

milanv

Ještě jedno překvapení - poděkování filmařům

Dlouho nosím v hlavě jeden sen, jak vám všem ještě poděkovat, co by měl správný vedoucí projektu ještě udělat, a já to dodnes neměl splněno: postarat se, aby se na projekt nezapomnělo.

Takže, moji skvělí filmaři, užijte si vzpomínání, jste tam zvěčnění zcela všichni :). Tímto posledním dárkem vám všem ještě jednou děkuju!


Jinými slovy: nejenže jsem konečně zpracoval fotky, ale hlavně jsem se naučil všechny technologie k výrobě takovýchto automatických stránek nad flickrem :) Takhle nějak bych si představoval, že budeme mít pro kostky zdokumentovaný každý projekt... Zkusím to udělat někdy i pro betlém, až budu mít dostatek fotek.
Pán na Žlutém hradě

Hacislav

moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

HD

Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Jonas

Milane,
díky moc za tuto galerii. Neměl jsem bohužel možnost vidět scénky na živo, takže teprve teď jsem si je všechny vychutnal a také jsem si vyzkoušel, jaké to je snažit se uhodnout jednotlivé filmy. Je dobré, že jsi přidal i popisky, takže jsem si mohl vyhodnotit své rozpoznávácí skóre.

Vytvořil jsi perfektní pomník úžasnému projektu. 
Jonas - Můj Brickshelf

Hana129

Mám radost s tak precizním zpracováním přehledu jednotlivých scének. Měli jsme čest vidět v Praze Letňanech a opravdu jsme tam stravili asi nejvíc času. Výborný projekt!

Izabella08

Citace od: HD kdy 18.11.2017, 07:05:58


Ano, Milane..souhlasím s HD...bylo mi ctí být součástí tak vydařeného a důstojného projektu.

Pool

Galerie super a připomnělo mi to, že by to chtělo začít něco dělat s tím naším webem kostky.org. Chtělo by to tam mít sekci našich MOCů a plnit ji těmi nejzdařilejšími díly nebo jako v tomto případě společnými projekty. Ale v tomto vlákně je to off-topic.